Νίκος Μουρατίδης: «Oι κριτικές επιτροπές στα talent shows είναι… “σούπα”» (video)

«Ίσως μου λείπουν τα λεφτά της τότε τηλεόρασης…»

Must Read

Ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε σε αρκετά νεαρή ηλικία ότι ήθελε να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία κινηματογράφου. Η ζωή όμως του τα έφερε με τέτοιο τρόπο που τελικά βρέθηκε να κάνει δημόσιες σχέσεις σε τραγουδιστές. Ωστόσο για αρκετό καιρό τον παρακολουθήσαμε σε ρόλο κριτή σε διάφορα μουσικά talent shows.

Τα τελευταία χρόνια όμως απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο Νίκος Μουρατίδης μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην ασχοληθεί με την τηλεόραση, ενώ παράλληλα έκανε στον δικό του σχολιασμό για τα talent shows

«Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, εκτός από πολύ λίγα πράγματα. Προτιμώ να κουβεντιάζω, να βγαίνω έξω, να πηγαίνω σε εστιατόριο με τους φίλους μου, να πηγαίνω σε θέατρο και σε συναυλίες… Επειδή τα έχω κάνει σχεδόν όλα στην τηλεόραση, δεν μου λείπει! Ίσως μου λείπουν τα λεφτά της τότε τηλεόρασης… Θα μπορούσα να βρεθώ ξανά στην τηλεόραση. Όχι μπροστά στο γυαλί αλλά πίσω από τις κάμερες, για να οργανώνω και να διορθώνω πράγματα» είπε αρχικά.

Όσον αφορά τα talent shows δήλωσε: «Δεν θα έβαζα κριτική επιτροπή τραγουδιστές, γιατί δεν θέλουν να τσαλακωθούν και να γίνουν αιχμηροί. Για αυτό οι κριτικές επιτροπές στα talent shows είναι… “σούπα”»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This