Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Ο Μαρκουλάκης έστειλε εξώδικο στον Νίκο Μουρατίδη για τις καταγγελίες-«φωτιά»

«Απεχθάνομαι και καταδικάζω κάθε έννοια, σκέψη και πράξη παιδεραστίας»

H ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη στο σάιτ του Nikos On Line για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη (την οποία διέγραψε, ζητώντας συγνώμη) προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού – σκηνοθέτη, με τον τελευταίο να στέλνει εξώδικο στον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό.

Στο εξώδικό του ο κύριος Μαρκουλάκης, αφού λέει στον κύριο Μουρατίδη ότι αδιαφορεί για την κριτική του για το καλλιτεχνικό του έργο και πορεία (παρόλο που οι σχετικές αναφορές βρίθουν αναληθειών και όζουν κακεντρέχειας), δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητεί ούτε ψήγμα από την ηθική του ακεραιότητα, να ψευδολογεί και να συκοφαντεί, ιδίως για θέματα μείζονος ηθικής απαξίας.

«Η αναμφισβήτητη και μόνη αλήθεια, την οποία γνωρίζετε», λέει ο Μαρκουλάκης στον Μουρατίδη μέσω του εξωδίκου του, είναι:

«1 Οτι απεχθάνομαι και καταδικάζω κάθε έννοια, σκέψη και πράξη παιδεραστίας, βιασμού και παρενόχλησης οιασδήποτε μορφής και κάθε ένοχο τέτοιας πράξης.

2 Οτι τιμώ και σέβομαι κάθε θύμα τέτοιας πράξης, είτε βρίσκει τη δύναμη να την καταγγείλει είτε όχι.

3 Οτι ουδέποτε είχα γνώση οιασδήποτε τέτοιας πράξης.

4 Οτι ουδέποτε συνέστησα οιονδήποτε από τους καλλιτέχνες που θα απασχολούν την επικαιρότητα σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο.

5 Οτι ουδέποτε μετέφερα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο οποιοδήποτε από τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, καλλιτέχνη ή άλλο.

6 Οτι ουδέποτε συγκατοίκησα με οποιοδήποτε τέτοιο πρόσωπο.

7 Οτι ουδέποτε συγκέντρωσα μυστικά καλλιτέχνες για να τους μυήσω / στρατολογήσω σε οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα.

8 Οτι ουδέποτε πρότεινα σε οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο οποιοδήποτε από τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, καλλιτέχνη ή άλλο, για δάσκαλο, ούτε ορθοφωνίας, ούτε ρητορικής, ούτε άλλο.

9 Οτι ουδέποτε διατέλεσα μυστικός σύμβουλος ή στενός φίλος οποιουδήποτε πολιτικού προσώπου.

10 Οτι ουδέποτε πρότεινα οποιοδήποτε πρόσωπο, καλλιτέχνη ή άλλο, σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο για οιαδήποτε πολιτική ή δημόσια θέση, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

11 Οτι ουδέποτε ενεπλάκην εγώ ή οποιοδήποτε κοντινό μου πρόσωπο σε οιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης οιουδήποτε σκανδάλου ή είδησης, συμπεριλαμβανομένων όσων απασχολούν την τρέχουσα επικαιρότητα».

«Οποιοσδήποτε ισχυρίζεται οτιδήποτε διαφορετικό», λέει ο Μαρκουλάκης, από τα παραπάνω «είναι επαίσχυντος ψεύτης και συκοφάντης»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ