Καλλιόπη Καρβούνη: «Μου λέει ο γιατρός “κάτι έχω δει”! Μου ήρθε νταμπλάς, αλλά δεν φοβήθηκα καθόλου» (video)

«Δεν μου άρεσε καθόλου η Αν Νικόλ Σμιθ! Λέω τι θα την κάνω αυτή τώρα;»

Must Read

Σε ηλικία 17 ετών αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στο Λονδίνο για να σπουδάσει η μόδα. ο δρόμος Πολύ σύντομα την οδήγησε στο Μιλάνο όπου εργάστηκε στην ιταλική Vogue ως συντάκτρια μόδας.

Ο λόγος για την πολύ γνωστή φωτογράφο Καλλιόπη Καρβούνη γνωστή και με το όνομα Calliope, η οποία είναι αγαπημένη όλων των Stars.

Η διάσημη φωτογράφος βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε

«Εγώ έκανα κάθε χρόνο μαστογραφία και με παίρνει ο γιατρός μια μέρα και μου λέει “κάτι έχω δει, ελάτε να το συζητήσουμε”. Λέω “Ωχ, να κάτσω ένα λεπτό”, γιατί μου ήρθε νταμπλάς. Αλλά δεν φοβήθηκα καθόλου. Μετά μου είπε ότι είδε κάτι και ότι το πρωτόκολλο λέει πως πρέπει να κάνουμε αφαίρεση μαστού. Λέω “δεν κάνουμε και τα δύο να τελειώνουμε”; Δεν φοβήθηκα καθόλου, είναι σαν να το ζούσε κάποιος άλλος, όχι εγώ. Δεν με αφορούσε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η ανάπλαση ήταν ταλαιπωρία. Δεν μου πολυπέτυχε, ο οργανισμός αντιδρούσε. Έκανα 6-7 επεμβάσεις, υπήρχε πρόβλημα. Τα έβαλαν, τα έβγαλαν, κάθισα ένα χρόνο χωρίς τίποτα. Δεν είναι για όλες έτσι, εμένα δεν μου πέτυχε, τα απέρριπτε ο οργανισμός μου. Δεν έχω χαρακτήρα φοβιτσιάρικο, δεν φοβάμαι γενικά. Τι να φοβηθώ; Σιγά»

Στη συνέχεια μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της αλλά και για τα μοντέλα που έχει συνεργαστεί. Αρχικά όμως αναφέρθηκε στο GNTM και αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση να γίνει κριτής του reality μόδας, την οποία όμως απέρριψε.

«Μου έχει γίνει πρόταση από το GNTM αλλά δεν θέλω, δεν μου αρέσει να κρίνω τα κοριτσάκια και να τα κάνω να αισθάνονται άσχημα. Στη δουλειά μας, στο σετ το φωτογραφικό, ερχόντουσαν κορίτσια και ποτέ δεν τους είπα “πώς είσαι έτσι, κάνε αυτό, κάνε εκείνο”. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτά δεν υπάρχουν. Αυτό είναι ένα παιχνίδι εμπορικό για να βλέπει ο κόσμος», εξήγησε.

Αναφορικά με τις Ελληνίδες μοντέλα που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό δήλωσε πως: «Φωτογραφικά έχουν κάνει λίγα πράγματα. Η Έλενα Κουντουρά έκανε πασαρέλα πολύ και έκανε μια διαφήμιση του Dior. Όλες έκαναν από λίγα, και η Καγιά και η Ζυγούλη, δεν έκαναν όμως καριέρα. Είναι τόσο μεγάλος ο ανταγωνισμός και τόσες πολλές οι κουκλάρες. Υπάρχουν συγκλονιστικά κορίτσια».

«Η Μίλα Γιόγιοβιτς ήταν καλλονή, πολύ ωραίο κοριτσάκι. Την πρώτη φορά που την είδα ήταν 12 χρονών και ήταν κουκλάρα. Δεν μου άρεσε καθόλου η Αν Νικόλ Σμιθ. Μου την έφεραν να την φωτογραφίσω και λέω “Τι είναι αυτή; Τι να φωτογραφίσω σε αυτή; Ψηλή, νταρντανοειδής, κάτι νύχια να! Λέω τι θα την κάνω αυτή τώρα;” Δεν μου άρεσε», είπε για τα διάσημα μοντέλα του εξωτερικού.

https://vimeo.com/638674203

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This