Σίσσυ Ζουρνατζή: «Ο πρώην σύντροφός μου, μου έσπασε τα πλευρά επειδή ζήλευε» (video)

«Νιώθω μια κλωτσιά... Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα»

Must Read

Την γνωρίσαμε μέσα από το reality επιβίωσης Nomads όπου συμμετείχε. Ο λόγος για την Σίσσυ Ζουρνατζή.

Η Θεσσαλονικιά Instagramer βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και μίλησε για την τραυματική εμπειρία που βίωσε από τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος την κακοποιούσε.

«Γνωρίστηκα με αυτόν τον άνθρωπο, όπως γνωρίζονται όλα τα ζευγάρια. Υπήρχε πολλή διεκδίκηση και συνεχόμενη θα έλεγα χωρίς να παίρνω κάποια ανάσα. Γοητεύτηκα και έκανα σχέση μαζί του. Συμβαίνει. Το πρώτο σκηνικό ξεκίνησε την πρώτη με δεύτερη εβδομάδα. Ήμουν 26 ετών. Οι σχέσεις μου μέχρι τότε δεν είχαν κάτι παρόμοιο οπότε δε μπορούσα να καταλάβω αν αυτή η βία θα συνεχιστεί. Είχα ακουστά κάτι αλλά τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο όλο αυτό με τη βία των γυναικών και πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Ντράπηκα τότε να μιλήσω ακόμα και στους γονείς μου γι’ αυτό το περιστατικό και το δούλεψα απλά μέσα μου.

Άρχισε να με ελέγχει σε όλα. Το δέχτηκα γιατί ήθελα να του δείξω ότι δεν του κρύβω και κάτι οπότε δε με ένοιαζε να παρακολουθεί τα social μου. Το διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να με αποκλείσει από τους πάντες, από τους φίλους και τις δουλειές μου. Δε με άφηνε να δουλεύω παρά μόνο στη δική του δουλειά, γιατί αυτή όπως έλεγε θα μου έδινε περισσότερα κέρδη απ΄ όπουδήποτε αλλού. Ήθελε έναν πλήρη έλεγχο. Δεν είχα πλέον φίλους», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια εξιστόρησε ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη εξαιτίας μίας λογομαχίας που είχαν.

«Κάποια στιγμή πηγαίναμε στο χωριό του και μου είχε βγάλει το κλειδί από τη μίζα με ταχύτητα γύρω στα 90 με 110, οπότε φανταστείτε τι μπορεί να είχε συμβεί. Μου βάζει σε δεύτερα ξανά το κλειδί, παίρνει μπρος το αυτοκίνητο και τραβάει το χειρόφρενο. Ο λόγος ήταν μια διαμάχη – και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αντιδράω . Αυτό το σκηνικό κατέληξε στο να τον αφήσω στην Εθνική με τα πράγματά του αλλά επειδή τον λυπήθηκα γύρισα πίσω να τον πάρω.

Αυτή η σχέση κράτησε ούτε χρόνο. Γύρω στους 9-10 μήνες. Εκείνος ήταν μικρότερός μου, μου είχε κρύψει την πραγματική του ηλικία. Παρότι έμενα με τους γονείς μου, δεν ήξεραν κάτι. Κλεινόμουν στο δωμάτιό μου και απλά έβλεπαν ότι είμαι στεναχωρημένη».

«Η διάγνωση του δημόσιου νοσοκομείου είναι ότι είχα ραγισμένα πλευρά. Απλά εγώ άργησα να πάω στο νοσοκομείο. Είχα επιστρέψει από το Nomads. Πριν μου είχε δώσει και οδηγίες για το πως να συμπεριφερθώ μέσα στο παιχνίδι… Βγαίνοντας, επειδή είχα πάρει την απόστασή μου, άρχισα να βλέπω κάποια πράγματα λίγο πιο καθαρά. Κατάλαβα ότι ήταν ένας άνθρωπος που τον ενδιέφερει μόνο το εγώ του και να έχει τον απόλυτο έλεγχο προς εμένα, παρεμβατικός, εκείνος να κάνει ότι θέλει και με όποιον θέλει και εγώ να μη μπορώ να βγω έξω. Βγήκα μια φορά και αυτό ήταν.

Τσακωνόμαστε πάλι για όλους αυτούς τους λόγους γιατί διεκδικούσα τα δικαιώματά μου. Σηκωνόμαστε από το κρεβάτι και εκεί που υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση νιώθω μια κλωτσιά. Ευτυχώς δεν είμαι μικροκαμωμένη διαφορετικά αυτή η κλωτσιά θα μπορούσε να μου είχε δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα…. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Δεν κατάλαβα ότι είχα σπάσει ή ραγίσει τα πλευρά μου. Νόμιζα ότι ήταν από το σοκ. Τις πρώτες βοήθειες τις δέχτηκα από τη μητέρα του. Στη μητέρα του είπε ότι απλά μαλώσαμε. Εκείνη δεν είπε τίποτα. Τον υπερασπίστηκε. Του πρότεινε να πάμε στο νοσοκομείο αλλά εκείνος δε δέχτηκε», είπε στη συνέχεια.

Όσο για το πως διαχειρίστηκε αυτό το περιστατικό εξομολογήθηκε: «Δε μίλησα σε κάποιον… Στην οικογένειά μου πήγα μετά από τρεις μέρες σε μια κατάσταση σαν ζόμπι. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει… Η αστυνομία αν δεν είναι σοβαρός τραυματισμός και δεν έχεις μάρτυρα δε μπορεί να καταγραφεί το περιστατικό…. Ήταν σαν να είμαι σε έναν λήθαργο και ξύπνησα. Ένιωθα το σώμα μου να πονάει… Δε φοβόμουν μη χάσω τη σχέση, φοβόμουν να παραδεχτώ στον εαυτό μου αυτό που μου συνέβαινε.

Πήγα στο σπίτι των γονιών μου και τους είπα τι έγινε. Ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν σε όλα. Δε χρειάζεται κανείς να φοβάται να μιλήσει… Η υπόθεση έχει πάρει αναβολή λόγω covid και μέσα στον Νοέμβριο θα εκδικαστεί. Δεν έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα, το μόνο που ζητάω είναι μια συγγνώμη ούτε χρήματα ούτε τίποτα. Μέσα μου τον έχω συγχωρέσει το θέμα είναι ο ίδιος να συγχωρείσει τον εαυτό του. Αν παραδεχτεί το λάθος του σημαίνει αυτόματα ότι έχει συγχωρέσει τον εαυτό του. Δεν έχω σκεφτεί να επικοινωνήσω με την νυν κοπέλα του. Είναι γνωστός στη Θεσσαλονίκη. Είχε γίνει γνωστό το θέμα, είναι δική της επιλογή να είναι μαζί του, εγώ βγήκα και τον κατήγγειλα δημόσια».

https://vimeo.com/639076457

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This