Τάσος Χαλκιάς: «Έχω ακούσει από νεότερους συναδέλφους ότι είμαι παρωχημένος» (video)

«Στον Μινωτή, αν δεν του άρεσε κάποιος, απλά τον παρατούσε και δεν ασχολούνταν»

Must Read

Ο Τάσος Χαλκιάς ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός τη δεκαετία του 1970. H συμβολή του στο χώρο της υποκριτικής είναι μεγάλη, καθώς, μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες καθώς και θεατρικές παραστάσεις. Ωστόσο ο ίδιος έχει ακούσει αρνητικά σχόλια.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», παραδέχτηκε πως: «Έχω ακούσει ότι είμαι παρωχημένος από νεότερους συναδέλφους. Μπορούν να λένε ότι θέλουν, δεν με πειράζει».

https://vimeo.com/639423788

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αποκάλυψε αν είχαν συμβεί παρόμοια ή αντίστοιχα περιστατικά με παλιότερους σκηνοθέτες ή ηθοποιούς.

«Έχω γνωρίσει όλους τους παλιούς, μεγάλους και σπουδαίους σκηνοθέτες, από τον Αλέξη Μινωτή, τον Αλέξη Σολωμό μέχρι τον Σωκράτη Καραντινό, τον Δημήτρη Ροντήρη κ.ά. Τον γνώρισα αλλά δεν δούλεψα με τον Κουν. Δεν ξέρω κανέναν από αυτούς να έχει προβεί σε τέτοια παραβατική κατάσταση, που να ήταν αξιοτιμώρητη. Μέσα σε μια δουλειά μπορούν να συμβούν βρισίδια και τσακωμοί, στην αντίληψή μου δεν έχει πέσει χειροδικία», είπε και πρόσθεσε:

«Στον Μινωτή, αν δεν του άρεσε κάποιος, απλά τον παρατούσε και δεν ασχολούνταν. Εγώ πάντως στους παλιούς δεν γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Αντίθετα, όταν η ειδικότητα του σκηνοθέτη πήρε επάνω της μια αρχηγία… Το θέατρο για εμένα δεν είναι ο σκηνοθέτης, είναι ο ηθοποιός», τόνισε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/639425789

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This