Καίτη Γαρμπή για την ενδεχόμενη συνεργασία της με την Έλλη Κοκκίνου: «Αυτά που λέμε τώρα δεν είναι ωραία πράγματα» (video)

Δεν έκρυψε την αμηχανία της!

Must Read

Η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Οι δύο τραγουδιστές μάλιστα αποφάσισαν φέτος να συνεργαστούν.

Για τις κοινές τους εμφανίσεις σε μίλησε με ενθουσιασμό η γνωστή ερμηνεύτρια στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Το ύφος της όμως άλλαξε, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για την ενδεχόμενη συνεργασία τους  με την Έλλη Κοκκίνου, (όπως εκείνη που έγινε μετά από χρόνια με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή), δεδομένου ότι ο Διονύσης Σχοινάς διατηρούσε τη δεκαετία του 1990 σχέση με την εν λόγω τραγουδίστρια ενώ το 1997 έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή.

«Αυτά που λέμε τώρα δεν είναι ωραία πράγματα. Πρώτα απ’ όλα δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη. Η Δέσποινα και η Άννα είναι δυο τεράστιες τραγουδίστριες και δυο τεράστιες καλλιτέχνιδες. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης αλλά, είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα; Να λέμε τώρα τέτοια πράγματα για το κορίτσι στα καλά καθούμενα; Γιατί μου βάζετε να λέω τέτοια τώρα, γιατί;»

https://vimeo.com/640257949

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This