Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της Μίμη Στεφανίδη

Ακμαιότατος ο Μίμης Στεφανίδης!

Must Read

Την ονομαστική του εορτή είχε χθες ο Μίμης Στεφανίδης και η κόρη του μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια φωτογραφία από την οικογενειακή τους στιγμή.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν μοιράζεται ιδιαίτερα συχνά φωτογραφίες με μέλη της οικογένειάς της, γι’ αυτό και η εμφάνισή της στον Instagram με τον πατέρα της προκάλεσε έκπληξη.

Αγκαλιασμένοι οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό, κατά την διάρκεια του εορταστικού δείπνου.

«Με τον μπαμπάκα μου που γιόρταζε! Ένα σ´αγαπώ και μια αγκαλιά, σου είναι πάντα αρκετά. Η πατρική αγάπη είναι απόλυτη, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς όρια. Μπαμπά μου σε λατρεύω» έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο Μίμης Στεφανίδης αγωνίστηκε ως καλαθοσφαιριστής στην ομάδα του του Πανελληνίουκαι και υπήρξε μέλος της «Χρυσής Πεντάδας». Επιπλέον υπήρξε προπονητής του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Παγκρατίου, του Σπόρτιγκ και του Πανελληνίου. Και όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, είναι ακμαιότατος στα 90 του χρόνια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This