Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά. Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται κάτω από πίεση. Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι υπερβολικές σας υποχρεώσεις θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς σας φίλους, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα. Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετα. Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα. Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς. Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα. Στις άφθονες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο, για να μην έχετε μεταξύ σας συγκρούσεις και κόντρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε. Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ό,τι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή. Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας οδηγήσει στην προσωπική σας σχέση και οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις. Θα ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας, αλλά θέματα που θα αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά, θα σας κρατούν διαρκώς απασχολημένους.

ΙΧΘΥΣ: Για να αλλάξει η διάθεσή σας ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα. Θα είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας τομέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This