Δόμνα Κουντούρη – Μυστήριο με τη νέα εισαγωγή της στο Δρομοκαΐτειο: «Ο πατέρας μου με έκλεισε στο ψυχιατρείο» (video)

Τι υποστηρίζει η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από το «Fame Story 3»

Must Read

«Ο πα-τέρας μου έκανε εισαγγελική παρέμβαση να με πάνε σε ψυχιατρείο». Στον παραπάνω ισχυρισμό προχώρησε η Δόμνα Κουντούρη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, προκαλώντας έτσι πολλά ερωτήματα. Η τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από το μουσικό reality του ΑΝΤ1 «Fame Story 3» το μακρινό 2004, έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν ότι δίνει μάχη με τη διπολική διαταραχή.

«Πέρασα δύσκολα, έχω διπολική διαταραχή, το ρυθμίζω, παίρνω την αγωγή μου και είμαι καλά. Είχα βγει ξυπόλυτη στους δρόμους και περπάταγα ένα βράδυ, δεν ξέρω αν ήταν μόνο ένα βράδυ ή περισσότερα, δεν έχω την αίσθηση του χρόνου. Έχει γίνει στο παρελθόν και λάθος φαρμακευτικής αγωγής…» δήλωσε η ίδια πριν από μία εβδομάδα στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», στο Open.

https://vimeo.com/641408905

Είχε προηγηθεί το 2019 μια συγκλονιστική εξομολόγησή της στην εκπομπή «The 2night show», όπου είχε αποκαλύψει ότι η περιπέτειά της άρχισε το 2011, όταν ένα μανιακό επεισόδιο τη… βύθισε στον σκοτεινό κόσμο της μανιοκατάθλιψης, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο.

«Τις πρώτες τρεις ημέρες κοιμόμουν και δεν θυμάμαι τίποτα. Είναι άθλιες οι συνθήκες για τους ανθρώπους που χρειάζεται να βρουν την ψυχική τους ηρεμία, αλλά ούτε για το προσωπικό. Ακόμα κι αν είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Είναι βρόμικα και παρατημένα όλα εκεί μέσα. Στις έξι ημέρες είπα στους γιατρούς πως δεν είμαι τρελή και πως αν έμενα εκεί μέσα, θα τρελαινόμουν. Αν δεν υπέγραφα να φύγω, θα δραπέτευα. Στην αρχή ήμουν σε καταστολή. Η αγωγή που μου έδωσαν ήταν απαρχαιωμένη, γιατί υπάρχουν νέας τεχνολογίας φάρμακα, χωρίς παρενέργειες» είχε δηλώσει τότε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

https://vimeo.com/641409673

Χθες το πρωί η Δόμνα Κουντούρη πέρασε πάλι την είσοδο του γνωστού ψυχιατρείου, όπου παραμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τη μετέφεραν εκεί αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, όπου βρισκόταν η ίδια από την προηγούμενη μέρα. Φρόντισε, μάλιστα, να κάνει γνωστό το γεγονός της εισαγωγής της μέσα από σχετικό post στο facebook, το οποίο όμως λίγες ώρες αργότερα διέγραψε από τον λογαριασμό της.
Το μεσημέρι της Κυριακής η τραγουδίστρια είχε κάνει μια άλλη ανάρτηση, όπου έγραφε πως βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα εξαιτίας του πατέρα της, που -κατά τα λεγόμενά της- δεν την καταλαβαίνει.

«Διανύω πνευματικά τη λαμπερότερη φάση της ζωής μου κι ο πατέρας μου νομίζει ότι είμαι καμιά πρεζού τρελή. Όποιος θέλει ας έρθει να μου συμπαρασταθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών… over. ΥΓ.: Είμαι εδώ μέσα από τις 4 το απόγευμα. Περνάω μια χαρά, τα όργανα είναι άψογα, ευγενικοί άνθρωποι και διακριτικοί. Ελάτε μόνο αν έρχεστε ειρηνικά» έγραψε. «Τι κάνεις εκεί; Τραγουδάς;» τη ρώτησε -σε μια προσπάθεια αποτυχημένου χιούμορ- ένας διαδικτυακός της φίλος, με την τραγουδίστρια να αποκρίνεται: «Με έχουν μπουζουριάσει και θέλουν να με υποχρεώσουν σε ιατρικές πράξεις».

Σε άλλο σχόλιο, κάτω από την ανάρτησή της, η τραγουδίστρια Πένυ Ξενάκη τη ρωτάει τι της συνέβη. «Ο πα-τέρας μου έκανε εισαγγελική παρέμβαση να με πάνε σε ψυχιατρείο, φίλη μου, γιατί δεν με καταλαβαίνει. Πραγματικά, είμαι στα καλύτερά μου αυτήν την εποχή και με γ@@@ε εντελώς. Είμαι 15 ώρες στο κρατητήριο και η Αστυνομία, που έχει να ασχοληθεί με χίλια δυο, ασχολείται μαζί μου, που δεν έχω πειράξει τρίχα στη ζωή μου. Ακόμα και σε μανιακό επεισόδιο δεν πείραξα κανέναν ούτε και τον εαυτό μου» της απαντά η Δόμνα και την ευχαριστεί για το ενδιαφέρον της.

Χθες η τραγουδίστρια επανήλθε με νέο post. «Σήμερα όση ώρα ήμουν στο κρατητήριο -17 ώρες περίπου- σκεφτόμουν πως, αν δεν έχεις γίνει πρώτα ολόκληρος και δάσκαλος του εαυτού σου, δεν θα έπρεπε να κάνεις παιδιά. Τα παιδιά δεν είναι πλαστικές κούκλες, θέλουν αγάπη και καθοδήγηση με διακριτικότητα και καρτερικότητα. Είναι λάθος να φορτώνουμε τα παιδιά με τις προσδοκίες μας υποχρεώνοντάς τα να διαβάλουν με αυτές τη φυσική τους ταχύτητα, που είναι τελεία όταν γεννιούνται» αναφέρει σ’ αυτήν και προσθέτει: πως «αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This