Iron fashion! Hollywood, gossip και σέξι παρουσίες στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Τα φλας σε Καρύδα, Ζαμπίδη και στον ηθοποιό Shaun Toub

Must Read

Λάμψη από Hollywood, gossip και sexy παρουσίες στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, που άνοιξε τις «πύλες» της στο Ζάππειο Μέγαρο το απόγευμα της Κυριακής. Έπειτα από δύο digital editions λόγω πανδημίας, η Athens Xclusive Designers Week επανήλθε δυναμικά στα live fashion shows, με πολλούς Έλληνες celebrities να σπεύδουν να φωτογραφηθούν στη front row. Οι επιδείξεις ξεκίνησαν στο περιστύλιο, με τη σχεδιάστρια Afroditi Hera να παρουσιάζει τη νέα συλλογή της «New Era», που περιελάμβανε και ορισμένα sexy κομμάτια με διαφάνειες!

Το show «Kouros-Kori Renaissance», που ακολούθησε, επιφύλασσε στο κοινό μια χολιγουντιανή έκπληξη, αφού συμμετείχε ως guest ο γνωστός (και από την ταινία «Iron Man») Ιρανοαμερικανός ηθοποιός Shaun Toub.

Σε αυτό εμφανίστηκαν επίσης οι «παλαίμαχοι» του μόντελινγκ Μάνος Πανταζής, Κώστας Γκρέκας και Μάνος Πίντζης, αλλά και ο Γιώργος Καβακάκης, ο οποίος είχε συμπράξει με την Αντζελα Δημητρίου στο θρυλικό πασχαλινό διαφημιστικό σποτ με σλόγκαν το «Χτύπα σαν άντρας». Τα φλας στη front row της επίδειξης τράβηξαν το ζευγαράκι του «Survivor» Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η sexy Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Μιμή Ντενίση, η οποία εμφανίστηκε με ανδρόγυνο look.

Στο show «Essential» του οίκου Kathy Heyndels & Marios Togos, στο catwalk ξεχώρισε η Βικτώρια Καρύδα, η οποία το 2018 στην ίδια διοργάνωση είχε πληροφορηθεί τη δολοφονία του άντρα της Γιάννη Μακρή την ώρα που συμμετείχε σε show.

Μεταξύ των μοντέλων της επίδειξης ήταν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που την καμάρωσαν -μεταξύ άλλων- ο πρώην σύντροφός της Κώστας Σόμμερ μαζί με τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Στους φωτογράφους πόζαραν, τέλος, και η διοργανώτρια της AXDW Τόνια Φουσέκη με τον πρώην σύντροφό της και νυν καλό της φίλο Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This