Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Mε έδιωξε από την εκπομπή 2 εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου» (video)

«Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω»

Must Read

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα όταν τη σεζόν 2012-2013 ήταν μία από τις συμπαρουσιάστρια στης Ναταλίας Γερμανού στην ψυχαγωγική εκπομπή «Μέσα στην καλή χαρά» του Alpha. Ένα χρόνο μετά η γνωστή παρουσιάστρια συνέχισε στην ίδια εκπομπή, με παρουσιάστρια αυτή τη φορά την Κατερίνα Καραβάτου. Το Σεπτέμβριο του 2014 ωστόσο ανέλαβε τη δική της πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή («Σπίτι μου σπιτάκι μου»), στο ίδιο κανάλι, η οποία διήρκησε τρεις σεζόν.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απάντησε στις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου σχετικά με την συνεργασία τους (video)

Το 2013 ωστόσο η Ζήνα Κουτσελίνη βρίσκεται στον Alpha ως διευθύντρια προγράμματος. Η συνεργασία της όμως με το σταθμό ένα χρόνο μετά έληξε κάπως άδοξα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλώντας για την απόλυση της από τον Alpha στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά»,  άφησε να εννοηθεί ότι για το γεγονός αυτό ευθύνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα, έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%.

Και το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω. Δεν το έκρυψα ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δεν ξέρω αν το είπε (σ.σ. να απολυθώ) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, ο Τζώνη Καλημέρης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Και για αυτό το πλάσμα που δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε έχω μόνο αγάπη», κατέληξε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

https://vimeo.com/641943374

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This