Πέτρος Λαγούτης: «Με έχουν συγχαρεί για 3 σειρές που δεν έπαιζα» (video)

«Μην την πέφτουμε στο θέατρο για την βρωμιά. Το θέατρο είχε το φως να καθαρίσει την βρωμιά»

Must Read

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Εκτελεστές» βρέθηκε χθες ο Πέτρος Λαγούτης και οι δημοσιογράφοι των μέσων κοινωνικής ενημέρωσης βρέθηκαν εκεί προκειμένου να του αποσπάσουν τις πρώτες δηλώσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει ένα θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη αλλά και κυρίως στο χώρο του θεάτρου. Αυτό δεν είναι άλλο από το ελληνικό κίνημα #metoo, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που αποκάλυψαν την τραυματική εμπειρία που βίωσαν από ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

«Οι άνθρωποι του θεάτρου είχαν τη δύναμη να αποκαλύψουν όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στον χώρο. Ενώ σε πολλούς άλλους χώρους, όπως και στον δικό σας τον δημοσιογραφικό, δεν βρέθηκε κανείς να μιλήσει. Οπότε μην την πέφτουμε στο θέατρο για την βρωμιά. Το θέατρο είχε το φως να καθαρίσει την βρωμιά», τόνισε ο ηθοποιός.

https://vimeo.com/642239929

Στην συνέχεια αποκάλυψε αν οι θαυμάστριές του έχουν εκφράσει τον θαυμασμό τους με ακραίο τρόπο.

«Είναι δύο κοπέλες που αφού μου έχουν πει τα καλύτερα για μία παράσταση που με είδανε, στο τέλος η μία μου λέει σας έχω δει και εκεί… Της λέω δεν έπαιζα εγώ εκεί. Μου λέει αχ σας μπέρδεψα, αλλά σας είδα όμως εκεί και μου λέει δεύτερη σειρά που δεν έπαιζα.

Όμως το όλο σκηνικό δεν τελείωσε εκεί…

Την διώχνει η φίλη της, λέγοντας σταμάτα όλο βλακείες λες και μου λέει όμως στο Νησί ήσασταν καταπληκτικός. Ούτε εκεί έπαιζα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/642240639

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This