Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σε σχέση με τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα; (video)

Φαίνεται πως ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα!

Must Read

Η Ιωάννα Μπέλλα σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πώς χώρισε με τον Γιάννη Λεωνίδου και η μόνη της προτεραιότητα αυτή την περίοδο είναι τα επαγγελματικά της.

Ωστόσο φήμες θέλουν τον Κύπριο επιχειρηματία να βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η παίκτρια το «J2US» φαίνεται να δέχεται σε κάθε live του show λουλούδια και γλυκά από τον πρώην σύντροφο του μοντέλου, ενώ πρόσφατα οι δυο τους εθεάθη στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

https://vimeo.com/642638471

Η γνωστή τηλεπερσόνα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στον πλαστικό χειρούργο Αριστομένη Γιαννόπουλο, αποκαλύπτοντας πως θα τον ενημέρωνε σε περίπτωση που ερωτευόταν κάποιον άλλον άντρα.

«Αν ερωτευτώ πολύ, ας πούμε αυτό που λένε ότι χάνεις λίγο το μυαλό σου, νομίζω ότι τότε θα το καταλάβει ο κόσμος οπότε θα το μάθει ο Αριστομένης, ή ίσως και λίγο πιο πριν ο Αριστομένης. Αλλά θα πρέπει πραγματικά μου πάρει κάποιος το μυαλό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα ο πρώην σύζυγός της, είχε παραδεχτεί πως σε περίπτωση που παντρευόταν άμεσα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εκείνος δεν θα πήγαινε στο γάμο της, ωστόσο θα το σκεφτόταν αν γινόταν αυτό μετά από πέντε χρόνια.

«Εντάξει σίγουρα ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα. Με το χρόνο ξεχνάς και κάποια πράγματα και το περνάς σε άλλο πλέον επίπεδο. Κι εγώ αν γινόταν τώρα άμεσα ο γάμος του, δεν θα πήγαινα. Θα ήταν λίγο αμήχανο», σημείωσε.

Αναφορικά με τις φήμες που ήθελαν το γάμο τους να είναι «συμβόλαιο», απάντησε πως: «Το έχω ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν και είναι κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν στέκει και το θεωρώ και λίγο ανήθικο. Είναι κάτι πολύ ωραίο γάμος για να το περάσεις σε τέτοιο επίπεδο»

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αποκάλυψε πως συνεχίζει να επισκέπτεται τον σύζυγό της, όμως ως γιατρό.

«Πλαστικό και ψυχολόγο δεν πρέπει να αλλάζεις. Τον εμπιστεύομαι στη δουλειά του. Είναι ένα άλλο κομμάτι αυτό και σίγουρα δεν θα άφηνα το κομμάτι της εικόνας μου έτσι στη τύχη», τόνισε.

https://vimeo.com/642637884

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This