Κώστας Δόξας – Η μπηχτή του για το «YFSF»: «Ήμουν πριν μερικούς μήνες στο show όπου δυστυχώς με “φύγανε”» (video)

Must Read

Σε δικαστική διαμάχη βρίσκεται ο Κώστας Δόξας με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλειά της 4χρονης κόρης τους, έπειτά από τις καταγγελίες της Μαρίας Δεληθανάση για ξυλοδαρμό.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στα ασφαλιστικά μέτρα και στην έφεση που κατέθεσε κατά της απόφασης του τελευταίου δικαστηρίου, η οποία έδωσε την αποκλειστική επιμέλεια του μικρού κοριτσιού στη μητέρα του.

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στην αποχή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα και συγκεκριμένα στην αποχώρησή του από το YFSF , λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Πριν μερικούς μήνες ήμουν σε ένα show ενός καναλιού, όπου δυστυχώς έφυγα ή με “φύγανε” για να το πω πιο σωστά. Διαμάχη λέγεται αυτό με τη γυναίκα μου αλλά στην ουσία είναι κοινά δικαστήρια που όταν θέλεις κάτι πας στον δικαστή, εφόσον δεν μπορείς να συνεννοηθείς εσύ και πρέπει εκείνος να στο λύσει. Πιστεύω ότι θα τραβήξει αυτό δυστυχώς, αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά»

«Ήταν ένα Εφετείο το οποίο έκανε ο πρώην σύζυγός μου και τραγουδιστής Κώστας Δόξας προς εμένα και ζητάει τη μείωση της διατροφής και την επιμέλεια της κόρης μας. Επικαλέστηκε ότι δεν βγάζει χρήματα ότι δεν εργάζεται ενώ όλοι ξέρουμε ότι εργάζεται και κάνει και αναρτήσεις τα social media. Μέχρι σήμερα έδινε 500 ευρώ το μήνα για το παιδί και 100 για εμένα και ζητάει να δίνει συνολικά 300 ευρώ κάθε μήνα. Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κάνει ο κύριος Δόξας από το καλοκαίρι και ζητάει τη μείωση της διατροφής κυρίως και την ανάθεση σε αυτόν της επιμέλειας του παιδιού που έχω αποκλειστικά εγώ μέχρι σήμερα. Ζητάει αποκλειστική ανάθεση της επιμέλειας του παιδιού στον ίδιο. Εκείνος βλέπει το παιδί κάθε εβδομάδα όπως ορίζει η δικαστική απόφαση αυτό δεν έχει αλλάξει. Ο καθένας πάει και ζητάει ότι θέλει από τα δικαστήρια εγώ μπορεί να ζητήσω ένα διαστημόπλοιο τι σημαίνει ότι θα το πάρω», δήλωσε χαρακτηριστικά με την σειρά της η πρώην σύζυγος του ερμηνευτή.

https://vimeo.com/643472713

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This