Σοφία Μουτίδου – Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό: «Πνίγομαι και νομίζω ότι πεθαίνω» (video)

«Κλαίω πολύ και νιώθω βαθιά λύπη»

Must Read

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά συγκλόνισε τη Σοφία Μουτίδου και το γεγονός αυτό πυροδότησε τις κρίσεις πανικού της.

Η γνωστή ηθοποιός στο βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι της στο Youtube, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, μέσα από την οποία εκμυστηρεύτηκε πως ακόμη ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που της προκλήθηκαν οι κρίσεις πανικού, ήταν το γεγονός ότι ο πατέρας της δεν την αναγνώρισε, καθώς πάσχει από άνοια.

«Τι συνέβη λοιπόν σε εμένα; Οι πανικοί μου ξεκίνησαν με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά – μία εβδομάδα πριν είχα αρρωστήσει από γρίπη και ήμουν σωματικά σε κατάπτωση- κλωνίστηκα. Πρώτα από όλα γιατί την ήξερα, γιατί είχε την ίδια με τη μαμά μου και γιατί έμοιαζε σε εμένα. Αυτά είναι αρκετά για έναν άνθρωπο που παίρνει αγωγή να τον πυροδοτήσουν» ανέφερε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

«Συνέβησαν και άλλα γεγονότα στη ζωή μου, όπως για παράδειγμα ότι ο πατέρας μου δε με αναγνώρισε λόγω της άνοιας που έχει και δέχτηκα μία πολυεπίπεδη επίθεση από παντού. Με κάποιους εφιάλτες, μία μικρή – ευτυχώς – ταχυκαρδία, πνίγομαι εδώ και νομίζω ότι πεθαίνω. Εκεί που κάθομαι. Πολλές φορές νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε ένα γκρεμό. Σταμάτησα και τη γυμναστική που παίζει πολύ ρόλο στην εκτόνωση. Έμεινε μόνο η χημειοπροφύλαξη με τα χάπια και τις συνεδρίες που ξεκίνησα πάλι…» είπε σε άλλο σημείο η Σοφία Μουτίδου και πρόσθεσε: «Κλαίω πολύ και νιώθω βαθιά λύπη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This