Δάκης για το δημοσίευμα του Μουρατίδη περί «μη αναστρέψιμης» κατάστασης της υγείας του: «Είναι γνωστό ότι έχω καρκίνο» (video)

«Αυτό είναι το σπασμένο τηλέφωνο, είναι ακριβώς όπως σας τα λέω»

Must Read

Ο Νίκος Μουρατίδης σε πρόσφατο δημοσίευμα του είχε αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας του Δάκη, χαρακτηρίζοντάς την ως μη αναστρέψιμη. Το άρθρο που δημοσίευσε στο προσωπικό του blog «Νίκος Οn Line», έφερε τον τίτλο «ο Δάκης μας είναι χάλια».

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός επικαλέστηκε ότι έλαβε ένα μήνυμα από φίλο του αγαπημένου τραγουδιστή, το οποίο αναφερόταν στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

«Καλημέρα Νίκο μου, έμαθα σήμερα ότι ο Δάκης είναι πολύ χάλια….. ήταν στο νοσοκομείο με μεταστάσεις του καρκίνου στο πάγκρεας και σε άλλα όργανα! Tον έχουν στο σπίτι γιατί η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Είναι μόνος του, μόνο ένας ανιψιός του τον επισκέπτεται», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Στη συνέχεια ωστόσο άλλαξε το κείμενο του, καθώς ο Δάκης του τηλεφώνησε και διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν.

Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα μίλησε ο γνωστός ερμηνευτής και στην εκπομπή «Πρωινό», αποκαλύπτοντας πως εδώ και 1,5 χρόνο ταλαιπωρείται, αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του.

«Το ότι πέρασα δύσκολα εδώ και 1,5 χρόνο, είναι γνωστό ότι έχω καρκίνο και κάνω χημειοθεραπείες.

Δείτε επίσης: Δάκης για την μάχη με τον καρκίνο: «Ήμουν στο 4ο στάδιο, είχα 6 μήνες ζωής και δεν μου το είπαν» (video)

Η ιστορία έχει ως εξής: Πήρα ένα μικρόβιο από τα τηλεοπτικά στούντιο όπου πήγαινα στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το θεραπεύσουν. Νοσηλεύτηκαν 20-25 μέρες. Ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα, συν τις χημειοθεραπείες και μου χτύπησε σε μία οξεία παγκρεατίτιδα, φαρμακευτική. Έχασα 20 κιλά μέσα σε έναν μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παραλύουν οι μύες και ταυτόχρονα και οι φωνητικές χορδές και δυσκολεύεσαι να μιλήσεις.

Τώρα είμαι σε ανάρρωση. Έχω φίλους, συγγενείς, πολλούς συναδέλφους που με φροντίζουν. Αυτό είναι το σπασμένο τηλέφωνο, είναι ακριβώς όπως σας τα λέω», τόνισε.

https://vimeo.com/644738604

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This