Ο Οδυσσέας Σταμούλης «κατακρεουργεί» τα reality: «Eίναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα» (video)

«Το θεωρούσαμε φυσιολογικό και πιο παλιά έριχναν χαστούκι»

Must Read

O Οδυσσέας Σταμούλης παρότι έχει στο βιογραφικό του δεκάδες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστούσε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραδέχτηκε πως ακόμη και τώρα, έπειτα από τόσα χρόνια εμπειρίας, έχει άγχος πριν ανέβει στην σκηνή.

«Έχω άγχος όταν ανεβαίνω στην σκηνή. Όταν μια νεαρή είπε στην Κοτοπούλη “δεν έχω άγχος” της απάντησε “το άγχος πάει με το ταλέντο”», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου δήλωσε πως: «Μας έχουν προσβάλει πολλές φορές παλιότεροι συνάδελφοι και σκηνοθέτες. Το θεωρούσαμε φυσιολογικό και πιο παλιά έριχναν χαστούκι. Ο Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή: όταν γίνεται παιχνίδι εξουσίας η σεξουαλικότητα με ενοχλεί».

Στην ερώτηση αν θα συμμετείχε σε κάποιο reality απάντησε κατηγορικά πως: «Δεν θα έπαιρνα μέρος σε reality. Ακόμα και με καλά χρήματα. Ανατριχιάζω μόνο που το λες. Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία ανέχεται τα ριάλιτι, είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα».

Σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στην συνεργασία που είχε με τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο εκφράζοντας το σοκ που ένιωσε με την είδηση του θανάτου του.

«Σαν άνθρωπος δεν ξέρω πώς ήταν γιατί δεν είχαμε καμία ειδική επαφή. Ήταν άψογος επαγγελματίας, νομίζω κι εγώ, λέγαμε καλημέρα το πρωί και καληνύχτα το βράδυ που τελείωνε το γύρισμα. Φυσικά και σοκαρίστηκα στο άκουσμα της δολοφονίας. Ο Νίκος ήταν πολύ καλό παιδί. Τον εκτιμούσα βαθύτατα, αλλά δεν έτυχε να κάνουμε παρέα», δήλωσε σχετικά με τον αείμνηστο ηθοποιό.

Όσον αφορά την αποχώρησή του από την σειρά «Δύο ξένοι» αποκάλυψε πως: «Δεν ξέρω τι συνέβη. Έφυγα αιφνιδιαστικά. Τα πάθη έχουν καταλαγιάσει μετά από τόσα χρονιά»

https://vimeo.com/645183332

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This