Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Τον είδα και φοβήθηκα! Ήταν κίτρινος, είχε 38 πυρετό! Το οξυγόνο ήταν στο 93» (video)

«Ένας συνάνθρωπός του στο νοσοκομείο πήρε τηλέφωνο στην οικογένειά του και είπε "σε χαιρετώ τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά"»

Must Read

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του πέρασε ο Γιάννης Αϊβάζης πριν από λίγο καιρό, καθώς νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία με κορωνοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός ηθοποιός παρότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου, διαγνώστηκε με ήπια πνευμονία και τα επίπεδα οξυγόνου του ήταν αρκετά χαμηλά.

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε η σύζυγος του Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Πρωινό», η οποία κόλλησε και εκείνη κορωνοϊό και περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που πέρασαν σαν οικογένεια την περίοδο πού νοσηλευόταν ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Ο Γιάννης μία κόπωση, είχε δέκατα από πυρετό. Βρέθηκε με τον άνθρωπο Παρασκευή και την Κυριακή ξεκίνησε να αισθάνεται κουρασμένος. Το Σάββατο είχε πάει σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου. Δεν δώσαμε μεγάλη βάση.

Γύρισα σπίτι το βράδυ της Δευτέρας και ο Γιάννης δεν ήταν καλά. Τον είδα και φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος, είχε 38 πυρετό. Το οξυγόνο ήταν στο 93. Πήγαμε στο Σωτηρία και αισθάνθηκα λες και τον παράτησα. Αισθάνθηκα ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου.

Ο Γιάννης φοβήθηκε το ενδεχόμενο να τον διασωληνώσουν, γιατί δυστυχώς διασωλήνωσαν έναν ακριβώς δίπλα του. Σοκαρίστηκε. Εκείνη την ημέρα που έγινε τα μάτια του ήταν χαμένα. Στεναχωρήθηκε πολύ και για τον συνάνθρωπό του.

Αυτός ο άνθρωπος μπήκε δύο μέρες αφού ήταν ο Γιάννης μέσα. Ήταν καλά φαινομενικά και κάποια στιγμή έρχονται μέσα και του λένε: “Πρέπει να πάρετε την οικογένειά σας τηλέφωνο”. Είναι άτιμο. Δεν ξέρεις αν κοιμηθείς και ξυπνήσεις με πνευμονία. Πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο και τους είπε: “Σε χαιρετώ τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά”. Τον κοίμησαν και τον διασωλήνωσαν. Μου είπε ο Γιάννης ότι άκουσε ακόμα και τον ήχο από τη διασωλήνωση.

Ο συγκεκριμένος ήταν ανεμβολίαστος μέσα εκεί που ήταν ο Γιάννης ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και ήταν αυτός που βγήκε και πιο γρήγορα. Όλοι οι άλλοι ήταν ανεμβολίαστοι», τόνισε η ηθοποιός.

https://vimeo.com/645209524

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This