Ποιες celebrities πριν από την Κλουμ πόζαραν…. καλλιτεχνικά στα κρεβάτια τους;

Must Read

Δεν έχει προκαλέσει μόνο η Χάιντι Κλουμ κάθε άλλο παρά νυσταλέες αντιδράσεις με τις πόζες της πάνω στα σεντόνια. Πολλές κυρίες της σοουμπίζ έχουν ενδώσει στον πειρασμό να δείξουν στον «λαό» τους πώς δείχνουν πάνω στο κρεβάτι τους, ποζάροντας γυμνές ή ημίγυμνες με την… καλλιτεχνική κάλυψη των κατάλευκων σεντονιών τους.

Αν και η Κλουμ με την τελευταία κρεβατοπόζα της, που τη δείχνει γυμνή από τη μέση και κάτω με οριακή κάλυψη από ένα πιατάκι με τάρτα, πήρε… τα σεντόνια απ’ όλες τις άλλες. Αμαρτία είναι λοιπόν να μη σας θυμίσουμε και τις άλλες καλούτσικες προσπάθειες των διασήμων.

Και αρχίζουμε από το «τσικό» Κάια Γκέρμπερ, την κόρη της Σίντι Κρόφορντ, που άπλωσε το αγαλματένιο κορμί της πάνω στο κρεβάτι φορώντας μόνο τα μαύρα εσώρουχά της και τράβηξε μια selfie μέσα από τον καθρέφτη. Για την ηλικία της, μια καλή και σεμνή προσπάθεια.

Και έχεις και την Εμιλι Ραταϊκόφσκι, την οποία σπανίως βλέπουμε ντυμένη, σε μία από τις πιο σεμνές πόζες της μέσα στα σκεπάσματα να έχει ξεσκέπαστο μόνο το στήθος της, το οποίο ωστόσο κρύβει με την παλάμη της, ενώ με το άλλο χέρι της κρατάει ένα ποτήρι μάλλον με σαμπάνια… Για να μπούμε, δε, στο νόημα της διάθεσής της, μας έγραψε: «Δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι!»

Από το trend «ημίγυμνη αγουροξυπνάω τις αισθήσεις σας» δεν θα μπορούσε να λείπει και το Καρντασέικο. Η Κιμ έκανε το σεντόνι στράπλες που κάλυπτε το γυμνό κορμί της, με τα μαλλιά της να πέφτουν ανέμελα στη μία πλευρά και το βλέμμα της να κεραυνοβολεί με πάθος το θολωμένο βλέμμα των ανδρών followers της.

Η αδερφή της, Κάιλι Τζένερ, από την άλλη, ανέβασε μια πιο νωχελική και ελαφρώς μελαγχολική πόζα της μες στα σεντόνια.

Οι καλύτερες πόζες όμως γίνονται από τις πρωταγωνίστριες των βρετανικών ριάλιτι. Ενδεικτική είναι αυτή που ανέβασε η Κλόι Φέρι, πρωταγωνίστρια του ριάλιτι του MTV «Geordie Shore», η οποία κατάφερε να μας φέρει σε πολύ πρώτο πλάνο τα γυμνά της οπίσθια, και για όσους μπόρεσαν να δουν όλη την… εικόνα προσέφερε μπόνους και ολίγον από στήθος. Το μαύρο στρινγκ είναι μια καλλιτεχνική πινελιά που δημιουργεί ένα… κοντράστ με το λευκό του σεντονιού και της επιδερμίδας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This