Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σεβάστηκα το συμβόλαιό μου, δεν γκρίνιαξα, δεν παραπονέθηκα, όταν ανήκεις σε έναν σταθμό, παίζεις για τη φανέλα»

Must Read

Αναφορά στις αλλαγές που έγιναν φέτος στην εκπομπή της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν ξέρει αν έχει ημερομηνία το “Happy Day”. «Από τη μία για μένα είναι μία αγαπημένη καθημερινή συνήθεια. Αυτό εισπράττω κι απ’ τον κόσμο. Πολλές φορές σκέφτεσαι μήπως να σταματήσω μια εκπομπή, όταν είναι στην κορυφή αλλά από την άλλη λες γιατί ενώ μία εκπομπή αγαπιέται, πάει καλά και την αγαπάς και εσύ, να τη σταματήσεις;» αναρωτήθηκε.

«Κάποια σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τα διαψεύσω. Είχα ένα συμβόλαι εν ελελίξει, σεβάστηκα το συμβόλαιό μου. Δεν με ενόχλησε. Μπήκα στη διαδικασία πως αφού αυτή είναι η απόφαση του σταθμού θα τη σεβαστώ και είναι για το καλό μου. Κι από τη στιγμή μου συντονίστηκα με αυτό, ούτε στεναχωρήθηκα, ούτε γκρίνιαξα, ούτε παραπονέθηκα» ανέφερε για τα σενάρια που την είχαν παρουσιάσει ενοχλημένη με τον Alpha για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της με την άφιξη της Κατερίνας Καινούργιου.

«Θα με ενδιέφερε να κάνω μία εκπομπή πιο κοινωνικού περιεχομένου»

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη ενημερωτική εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως δεν ξέρει αν θα μπορούσε να επιστρέψει σε κάτι τέτοιο. «Δυστυχώς στην Ελλάδα βάζουμε ταμπέλες αλλά είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό μου. Θα με ενδιέφερε να κάνω μία εκπομπή πιο κοινωνικού περιεχομένου. Δεν θα στενοχωρηθώ, θα τα βάψω μαύρα και θα πάω σπίτι μου με πλερέζα για τα νούμερα» τόνισε.

Τέλος, για τις αποβολές που είχε τις οποίες μοιράστηκε με τον κόσμο εκμυστηρεύτηκε: «Tο είχα κάνει σχετικά νωρίς. Ήθελα να δώσω κουράγιο σε όλα αυτά τα κορίτσια που βιώνουν αυτή την απώλεια και την απόρριψη και ήθελα να τους πω δεν είστε μόνες σας, είμαστε πολλές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This