Βίκυ Κάβουρα: «Δεν ξέρω ποια είναι η Κατερίνα Λιόλιου» – Η απάντηση της τραγουδίστριας (video)

Must Read

Για τα νέα της τηλεοπτικά της σχέδια μίλησε η Βίκυ Κάβουρα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί προτάσεις από διάφορα τηλεοπτικά projects, τα οποία όμως δεν την ενδιαφέρουν καθώς δεν έχει σχέση με την υποκριτική.

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις για πράγματα όμως που δεν με ενδιαφέρουν. Εμένα με ενδιαφέρει να παίξω σε σειρά. Είμαι ηθοποιός, αυτό είναι που μ’ αρέσει και το έχω σπουδάσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός μάλιστα κλήθηκε να σχολιάσει και την πρόσφατη δήλωση της Κατερίνας Λιόλιου, η οποία αποκάλυψε πως δέχτηκε κρούση από την «Φάρμα» και το χρηματικό ποσό που της πρόσφεραν ήταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

https://vimeo.com/646867707

«Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα και τι της είπαν. Δεν μου πρότεινε ποτέ κανείς λεφτά γιατί δεν δέχθηκα να συνεχίσω την κουβέντα για να φτάσουμε στο θέμα των χρημάτων», απάντησε η ηθοποιός.

https://vimeo.com/646865774

Η Κατερίνα Λιόλιου από την δική της μεριά δεν ήθελε να δώσει έκταση στο θέμα και απάντησε πως: «Δεν θέλω να ξεκινήσω κάποια ίντριγκα, παιδιά, συγνώμη. It’ s ok! Δεν θέλω να ξεκινήσω καμία ίντριγκα. Είναι όλα τέλεια»

https://vimeo.com/646867258

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This