O Βασίλης Κούκουρας αποκάλυψε την ηλικία του και η Μενεγάκη σάστισε

Τον βομβάρδισε με ερωτήσεις για να της πει το μυστικό του που φαίνεται τόσο νέος!

Must Read

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η συμμετοχή του στην κορυφαία κωμική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» θα παραμένει αλησμόνητη! Ο Βασίλης Κούκουρας ο οποίος υποδύθηκε τον Μάνθο, τον γόη γιο εργοστασιάρχη με την Porchse, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Περιγράφοντας την πρώτη επαφή του με την υποκριτική, ο Βασίλης Κούκουρας αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία: «Με πήγαινε θέατρο ο πατέρας μου. Ήμουν ένα συνεσταλμένο παιδί και ήθελα να εκφραστώ, να βγάλω κάτι από μέσα μου για να αποδείξω ότι έχω να δώσω βαθιά πράγματα». 

Φυσικά, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην σειρά που άφησε εποχή και τον έκανε πασίγνωστο μέσα από τον ρόλο του γόη Μάνθου: «Όταν ήρθε η επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήμουν σχεδόν 40 χρονών. Δεν ήμουν και τόσο μικρός. Οι φίλοι με βοήθησαν να μην ξεφύγω και να μην καβαλήσω το καλάμι. Αν ξεφύγεις, δεν έχει γυρισμό» σημείωσε και πρόσθεσε ότι ότι μπορεί να μην έχει αλλάξει από τότε, αλλά σίγουρα έχει παλέψει τον εγωισμό του: «Δεν έχω αλλάξει, αλλά έχω λειάνει και έχω πολεμήσει τον εγωισμό. Ακόμα νικιέμαι από αυτόν τον «δράκο», αλλά κάποιες φορές τον γλεντάω. Σε αυτό με έχει βοηθήσει και η δουλειά, γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να βγω πάνω από τον συνάδελφο» δήλωσε.

«Πιστεύω στον Θεό»

Όπως περιέγραψε ο Βασίλης Κούκουρας στο παρελθόν πέρασε «σκοτεινές φάσεις» τις οποίες οι φίλοι του αλλά και η πίστη του στον Θεό, τον βοήθησαν να τις αφήσει πίσω του: «Έχω περάσει πολλές σκοτεινές φάσεις. Βγήκα από αυτό λόγω των φίλων μου και επειδή πιστεύω ότι με βοηθάει και ο Θεός. Πιστεύω στον Θεό» αποκάλυψε.

Όταν η συζήτηση έφτασε την ηλικία του, ο Βασίλης Κακούρης εξέπληξε την Ελένη Μενεγάκη: «Όταν έπαιζα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήμουν 30 φεύγα, όχι 32, αλλά γύρω στα 40» δήλωσε και ευθείς η παρουσιάστρια τον βομβάρδισε με ερωτήσεις για το πώς καταφέρνει να διατηρείται σε τέτοια φόρμα στην ηλικία των 60 ετών! Ο ίδιος απάντησε ότι δεν έχει κακή βούληση και δεν κάνει σκοτεινές σκέψεις…

https://vimeo.com/647814850

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This