Η Μιμή Ντενίση βγήκε από… τα ρούχα της για την «ενδυματολόγο» κόρη της στην πρεμιέρα της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη»

«Θα σας κόψω! Δεν είμαστε εδώ για να πούμε τέτοιες ανοησίες, σας παρακαλώ»

Must Read

Έξαλλη η Μιμή Ντενίση με τους δημοσιογράφους και με το δίκιο της! Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» το Σάββατο (20/11) στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και έβγαλαν την -κατά τα άλλα ευγενέστατη πάντα- ηθοποιό έξω από τα ρούχα της.

Οι δημοσιογράφοι με τα μικρόφωνα στα χέρια, αντί να ρωτήσουν τη Μιμή Ντενίση πώς νιώθει που ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι έπειτα από έναν χρόνο λόγω της πανδημίας Covid -19 (που έβαλε λουκέτο στα θέατρα) και άκουσε ξανά το χειροκρότημα του θεατρόφιλου κοινού σε μια παράσταση sold out (η οποία αγαπήθηκε πάρα πολύ, καθώς αφορά το 1922 και τη Μικρασιατική Καταστροφή), δέχτηκε… άκαιρες ερωτήσεις σχετικά με την κόρη της Μαριτίνα και την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η δημοφιλής ηθοποιός δυσαρεστήθηκε από τα ερωτήματα των δημοσιογράφων και δεν δίστασε να το πει και, μάλιστα, έξω από τα δόντια…

Η Μιμή Ντενίση, λοιπόν, διέψευσε σε έντονο ύφος τη συμμετοχή της κόρης της στην παραγωγή της πολυαναμενόμενης ταινίας: «Οχι, παιδιά, αυτό είναι μια ανοησία που διάβασα. Δεν ανέλαβε κανένα κομμάτι της παραγωγής. Μα, είναι δυνατόν; Τι βλακείες είναι αυτές; Η κόρη μου δούλεψε στο ενδυματολογικό τμήμα και επειδή σπουδάζει business, είπα ότι ασχολείται με τα τιμολόγια, με τις καταγραφές. Δεν μπορώ να ακούω ανοησίες».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στην πρεμιέρα της παράστασής της για να συζητήσει τέτοιου είδους δημοσιεύματα: «Θα σας κόψω! Δεν είμαστε εδώ για να πούμε τέτοιες ανοησίες, σας παρακαλώ. Θα πούμε για την παράσταση σήμερα – ούτε για την κόρη μου αλλά ούτε και για την ταινία. Εδώ είμαστε για τη θεατρική παράσταση, σας παρακαλώ πολύ, για το λαμπρό καστ των ηθοποιών, για ένα έργο που μιλάει στις ψυχές του κόσμου».

https://vimeo.com/648470509

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This