Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν μου είπε η αδερφή μου ότι είναι ομοφυλόφιλη»

«Τη στηρίζω πολύ σε αυτό»

Must Read

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη πριν τρία χρόνια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην συμμετοχή της αδερφής της Νικολέτας στο MasterChef. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει ότι η 24χρονη τότε αδερφή της είναι ομοφυλόφιλη.

https://vimeo.com/648512190

Γιατί σεξουαλικές τους προτιμήσεις είχε μιλήσει και οι νεαροί σεφ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο μοναδικός από τη οικογένεια που το ξέρει αλλά δεν θέλει να το αποδεχτεί είναι ο μπαμπάς μου. Όταν είσαι 12 χρονών παιδί είναι δύσκολο να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις. Έπιασα στα 12 τη μητέρα μου και της είπα πως μου αρέσουν οι γυναίκες. Μου είπε “μη ντρέπεσαι, είμαι δίπλα σου και σε αγαπάω”. Από μωρό παιδί ήμουν με αντρικά ρούχα, έκανα ό,τι αντρικό υπήρχε. Η μητέρα μου το ήξερε. Με τα χρόνια σκεφτόμουν αν πρέπει να το πω και σε άλλους. Ο μπαμπάς δεν το έχει αποδεχτεί δυστυχώς ακόμη. Η αλήθεια είναι πως δεν του έχω πει “είμαι ομοφυλόφιλη”.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται κιόλας. Είναι κάτι δεδομένο, φαίνεται. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει. Εγώ έχω μεγαλώσει με την αδερφή μου. Η μαμά μου είναι μαγείρισσα και έλειπε αρκετά από το σπίτι. Με την αδερφή μου τη βλέπαμε τον χειμώνα. Μεγάλωνα μαζί με την αδερφή μου. Μπήκα από τα οχτώ μου στις κουζίνες.

Στα 17 μου ένιωσα εντελώς σίγουρη για να το πω στην αδερφή μου. Εκείνο το βράδυ την γνώρισα στους φίλους και τη σχέση μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω και να έχω παιδιά. Είναι ένα θέμα που με ταράζει. Είμαι κατά στο να έχει παιδί ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων»

Με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη όπου υποδύεται μία ομοφυλόφιλη γυναίκα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την αδερφή της υποστηρίζοντας πως: «Δε μπορώ να πω πως ο ρόλος μου στην παράσταση έχει ιδιαιτερότητα, είναι ομοφυλόφιλη. Δεν είναι πρόκληση ο ρόλος αυτός. Δεν θεωρώ πως είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί με την ομοφυλοφιλία, συμβαίνει σε μια κοινωνία, δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον.

Και η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω πολύ σε αυτό. Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν μου το είπε γιατί ήταν μικρή σε ηλικία και δεν ήξερα αν έχει κατασταλάξει. Πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα η ομοφυλοφιλία, δεν είναι».

https://vimeo.com/648488644

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This