Άννα Βαγενά για Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Eίμαι λυπημένη γιατί δεν είναι εδώ ζωντανός»

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ζήσαμε 44 χρόνια μαζί, υπέροχα χρόνια, συντροφικά»

Must Read

Η Άννα Βαγενά έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και κινηματογραφικές ταινίες. Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της ήταν όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία «Το προξενιό της Άννας» που της χάρισε το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

Τότε ήταν που γνώρισε και τον αείμνηστο Λουκιανό Κηλαηδόνη. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και από τότε ήταν αχώριστοι. Σε ηλικία 73 ετών όμως ο ερμηνευτής που ο έβγαλε τις συναυλίες από τα γήπεδα και τα θέατρα, επιλέγοντας φυσικούς χώρους, απεβίωσε.

Δείτε επίσης: Συγκινεί η κόρη του Λουκιανού Κηλαηδόνη: «Νιώθω έντονα την απουσία του! Μου λείπει η παρέα του» (video)

Η αγαπημένη του σύζυγος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στον χαμό του αλήστου μνήμης ερμηνευτή, εκφράζοντας το πόσο της λείπει.

Αρχικά όμως μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

«Μου λείπει το σανίδι. Για μένα το θέατρο ήταν πάντα μια μορφή πολιτικής έκφρασης. Επειδή ήμουν πολιτικοποιημένη από πολύ μικρή ακόμα και η δημιουργία του Θεσσαλικού Θεάτρου ήταν πολιτική πράξη. Στα 8 είπα στο δημοτικό στη Λάρισα ένα ποίημα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα τι θέλω να κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρή. Η απουσία του μας έδεσε με την αδερφή μου και τη μαμά μου. Η μαμά μου δεν είχε προκαταλήψεις απέναντι στην τέχνη. Η αγωνία της ήταν ο βιοπορισμός, το μέλλον το δικό μου, πώς θα ζήσω. Όταν με είδε στην πρώτη μου παράσταση ήταν περήφανη», είπε για την αντίδραση των γονιών της.

«Έκανα εκπτώσεις για να έχω δουλειά. Υπήρχαν εποχές που χρειαζόμασταν χρήματα με τον Λουκιανό. Είχαμε τα παιδιά, το σπίτι. Δεν ήταν εύκολα όλα. Ό,τι κάναμε το κάναμε μόνοι μας και με σκληρή δουλειά. Ο Λουκιανός ήρθε στη ζωή μου το 1972. Τον είδα σε ένα δίσκο και θέλησα να τον γνωρίσω. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ζήσαμε 44 χρόνια μαζί, υπέροχα χρόνια, συντροφικά», είπε για την γνωριμία της με τον γνωστό τραγουδιστή.

«Έχω αποδεχτεί ότι θα είμαι λυπημένη. Θα μας λείπει. Δεν είμαι δυστυχισμένη, είμαι λυπημένη γιατί δεν είναι εδώ ζωντανός. Είναι όμως δίπλα μας συνέχεια. Στο σπίτι το υπνοδωμάτιο είναι όπως ήταν όσο ζούσε. Και το στούντιο επίσης. Λυπάμαι που δεν βλέπει τα εγγόνια του. Δεν μου λείπει γιατί είναι σα να μην έφυγε», κατέληξε η ηθοποιός.

https://vimeo.com/648593543

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This