Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή»

«Πίνω κάθε μέρα αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα δύο μήνες! Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο»

Must Read

Για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε καθώς δεν ήταν σύμφωνος με το διαχωρισμό των θεατών σε εμβολιασμένος και μη μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή «Πρωινό».

«Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος. Σβήνει τη μαυρίλα που άφησαν κάποιοι άλλοι ηθοποιοί. Σέβεται αυτό που κάνει, σέβεται τον εαυτό του, τον Θεό. Του βγάζω το καπέλο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο εμβόλιο του κορωνοϊού, αποκαλύπτοντας πως εκείνος έχει κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson, γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν περιέχει του πιθήκου τον ιό».

«Είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα, δεν έχει RNA ούτε του πιθήκου τον ιό. Μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε. Κάθε χρόνο κάνω το αντιγριπικό. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή, το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει. Τι εννοώ; Δεν ξέρω από ιατρική, από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει χιμπατζή, αυτό που έχει της γρίπης. Εγώ πίνω κάθε μέρα αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω», τόνισε.

https://vimeo.com/649883449

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This