Θωμάς Κινδύνης «Στα 19 μου, μια κυρία μου είπε “έλα μαζί μου για να σου δώσω το ρόλο”! Με πήγε σπίτι της»

«Έγινα πατέρας πολύ μεγάλος, αλλά με σύζυγο νεότερη κατά 20 χρόνια»

Must Read

Ο Θωμάς Κινδύνης έχει σημειώσει πολυετή καριέρα στο θέατρο ενώ πολλοί διάσημοι ηθοποιοί έχουν υπάρξει μαθητές του. Ανάμεσά τους ήταν και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για την μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο της υποκριτικής μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είμαι 47 χρόνια στο θέατρο. Σε λίγο θα κλείσω τα 70 μου χρόνια! Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε από εδώ μόλις τελείωσε τη δραματική σχολή. Έχω βιώσει ανταγωνισμό. Ένας συνάδελφος μού δημιούργησε άσχημες καταστάσεις επί σκηνής κι έγινε τεράστιο θέμα τότε, ήταν υποτιμητικός».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις από γυναίκα παραγωγό η οποία του έταξε να τον κάνει πρωταγωνιστή.

«Όταν ήμουν 19 χρονών, μια κυρία μου είπε “έλα μαζί μου για να σου δώσω το ρόλο”, έλεγε ότι θα με κάνει μεγάλο πρωταγωνιστή. Με πήγε σπίτι της, αλλά εγώ ήμουν κακός και άγριος, σηκώθηκα κι έφυγα. Αν υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση γίνομαι θηρίο»

Αναφερόμενος στην οικογένειά του δήλωσε ότι: «Έγινα πατέρας πολύ μεγάλος, αλλά με σύζυγο νεότερη κατά 20 χρόνια. Μπήκε ένα καινούργιο σύμπαν στη ζωή μου. Η σύζυγός μου ήταν πρώην μαθήτριά μου. Τώρα είμαστε και συνεργάτες και ασχολείται με το παιδικό θέατρο. Έχω κάνει δύο επίσημους γάμους και μία συμβίωση.

Ο γάμος θέλει γερό κουπί, πιστεύω στην οικογένεια και στο γάμο, αλλά πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σου τι θέλεις. Συνεργάζομαι με τη Μαρία Παπαλάμπρου, που ήταν μαθήτριά μου και σχέση μου πριν πολλά χρόνια. Με τις πρώην συζύγους μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις, γιατί να είσαι εχθρός;».

https://vimeo.com/649942109

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This