Mαίρη Χρονοπούλου: «Ήταν μια 20ετία φρίκης – Να θες να πεθάνεις και να μην πεθαίνεις»

«Ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική»

Must Read

Η Mαίρη Χρονοπούλου για πολλά χρόνια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με το αναπνευστικό της.

Πρόσφατα μάλιστα η αγαπημένη ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από τους φρικτούς πόνους που την ταλαιπωρούσε σε όλο της το κορμί ενώ παράλληλα δυσκολεύονταν να αναπνεύσει.

Ωστόσο αυτήν την περίοδο η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως είναι πολύ καλά στην υγεία της και όπως δηλώνει η ίδια χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Τάσο Τρύφωνος «Τετ Α Τετ», βιώνει μία από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της, αφού όπως αποκάλυψε ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι αλλά και στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. Και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια αυτό τον καιρό», είπε αρχικά.

Αναφορικά με το σοβαρό ατύχημα που υπέστη τον Αύγουστο του 1999 που είχε σαν αποτέλεσμα να την αφήσει σχεδόν παράλυτη και να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητα, είπε: «Φρικτοί πόντοι, εγχειρήσεις… Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι. Με τουμπάρισε και έσπασα στα δύο. Ήταν μια 20ετία φρίκης».

Όσον αφορά το φρικτό περιστατικό που βίωσε όταν έπιασε φωτιά η μπλούζα της αποκάλυψε πως: «Έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, άρπαξε φωτιά η μπλούζα και με έκαψε ολόκληρη. Έκανα 11 εγχειρήσεις. Τέτοιοι πόνοι, να θες να πεθάνεις και να μην πεθαίνεις».

«Έφτιαχνα το ισχίο μου που είχε σπάσει από τη σύγκρουση κι έπαθα ανακοπή, ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική. Από πέρυσι ως φέτος άλλαξε η ζωή μου. Ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το “εισιτήριο”», πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

https://vimeo.com/651040976

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This