Νικολέττα Βλαβιανού: «Σκηνοθέτης μου έκανε bullying για παραπάνω από 15 χρονιά»

«Το bullying ήταν ένας λόγος που απέτρεψα την κόρη μου να ασχοληθεί με το θέατρο»

Must Read

Τη Νικολέττα Βλαβιανού, σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε αποκαλύψει πώς μόλις έχει αποφοιτήσει από τη σχολή της είχε προταθεί να συμμετέχει σε μία παράσταση που τελικά δεν δέχθηκε καθώς δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε σε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από σκηνοθέτη.

«Ξεκινήσαμε με γυναίκες που είχαν θιάσους. Τα πράγματα ήταν πολύ πιο ήρεμα, δεν υπήρχαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Στα θέατρα τα πράγματα τότε ήταν πιο οικογενειακά. Έτσι είναι τώρα και με την κυρία Ντενίση.

Σκηνοθέτης μου έκανε bullying για παραπάνω από 15 χρονιά. Αυτό με έκανε πολυσυλλεκτική. Δεν σε αποδεχόντουσαν. Υπήρχε μια νοοτροπία ότι ή κάνεις θέατρο ή κάνεις τηλεόραση», δήλωσε αρχικά.

«Θέλω να πω σε αυτούς που λένε γιατί δεν μιλάγατε, ότι δεν υπήρχαν τα αυτιά για να μιλήσουμε. Υπάρχει ένα μέτωπο, υψηλά ιστάμενων που αμέσως σε αποκλείουν.

Το bullying ήταν ένας λόγος που απέτρεψα την κόρη μου να ασχοληθεί με το θέατρο γιατί ταλέντο έχει το παιδί. Κάνουν κουμάντο αρκετοί που δεν θα έπρεπε. Γίνεται κατάχρηση εξουσίας από ανθρώπους που έχουν πλάτες», κατέληξε.

https://vimeo.com/651126447

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This