Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν είναι δεδομένο ότι πάντα ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια»

«Πιστεύω στο εμβόλιο και την επιστήμη. Θα κάνω και την τρίτη δόση, όταν έρθει η σειρά μου. Πρέπει να εμβολιαστούμε»

Must Read

Για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε επειδή δεν ήθελε να παίζει για εμβολιασμένους, μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή «Πρωινό», τονίζοντας ότι είναι υπέρ του εμβολιασμού.

«Όταν ένας άνθρωπος εργαζόμενος θέτει τους όρους του πριν κλείσει την όποια δουλειά, νομίζω ότι ο ίδιος είναι μια χαρά. Ο Άρης (Σερβετάλης) χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά επειδή είμαστε μια μικρή χώρα, ξέρουμε ο ένας για τον άλλον. Απ’ ό,τι ξέρω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, ταλαντούχος, σοβαρό παιδί έχει κάθε δικαίωμα. Σεμνός…

Προσωπικά δεν συμφωνώ μαζί του αλλά δεν μου αρέσει και όλο αυτό που συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα με τις θορυβώδεις απαντήσεις σε όποια απάντηση κάποιου. Δεν μου αρέσει η φασαρία. Πιστεύω στο εμβόλιο και την επιστήμη. Θα κάνω και την τρίτη δόση, όταν έρθει η σειρά μου. Πρέπει να εμβολιαστούμε» τόνισε η Δήμητρα Ματσούκα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν μπορεί κάτι άλλο να ειπωθεί. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει. Δεν είναι δεδομένο ότι πάντα ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια. Χρειάζεται μια προσοχή από όλους και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να τιμωρηθεί»

«Αισθάνομαι λύπη και για αυτό που έχουν προξενήσει, αν όντως αληθεύει και για τους ίδιους. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, δεν ήμασταν εκεί. Μπορώ όμως να μιλήσω για αυτό το 8χρονο κοριτσάκι που είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Αυτή η εικόνα είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός» είπε για τον τραγικό θάνατο του 8χρονου κοριτσιού Ρομά στο Κερατσίνι.

«Δεν μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω σεξουαλική παρενόχληση. Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες», κατέληξε η ηθοποιός.

https://vimeo.com/651109601

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This