Η Στέλλα Μπεζαντάκου εξηγεί τους λόγους που δεν εμβολιάζεται

«Νιώθω αποκλεισμένη...»

Must Read

Όλα άρχισαν το 2003 όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφού πέρασε μια βόλτα από το γνωστό reality του Mega “Bar”. Ο λόγος για τη Στέλλα Μπεζαντάκου, τα τραγούδια της οποία ακούει και ο Βασίλης Καρράς.

Συγκεκριμένα σε πρόσφατες δηλώσεις του ο λαϊκός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι ακούει όλους τους τραγουδιστές ακόμα και τη Στέλλα Μπεζαντάκου.

Με αφορμή τη δήλωση του αυτή η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Espresso ότι: «Ίσως ο κ. Καρράς είναι φαν μου και δεν το γνώριζα».

Τα όσα ειπώθηκαν όμως από το Λαϊκό ερμηνευτή κλήθηκε να σχολιάσει η performer στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου είπε χαρακτηριστικά ότι είναι ένας «ακομπλεξάριστος καλλιτέχνης που δείχνει την ποιότητά του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με τους ανεμβολίαστους και  εξήγησέ τους λόγους που δεν μπορεί να εμβολιαστεί

«Είμαι ανεμβολίαστη γιατί είμαι αλλεργική σε φαρμακευτικές ουσίες και μου δημιουργούν αντιδράσεις, κοκκινίλες κλπ. Φοβάμαι να το κάνω. Νιώθω αποκλεισμένη, αλλά δεν μπορώ να κάνω του κεφαλιού μου», τόνισε.

https://vimeo.com/651538382

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This