Νίκος Μπάρτζης κατά του James Καφετζή: «Πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δε μπορεί να διηγηθεί γιατί δεν την έχει περάσει»

«Νόμιζα ότι ήταν αληθινή η φιλία»

Must Read

Μπορεί ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής να μην έφτασαν μέχρι τον τελικό του Survivor και να μην κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο, ωστόσο φάνηκε πως κέρδισαν μία δυνατή φιλία.

Ο Νίκος Μπάρτζης, ο James Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη δέθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια διαμονή στους στον Άγιο Δομίνικο.

Τα δεδομένα όμως φαίνεται πως έχουν αλλάξει καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Μπάρτζη δεν υφίσταται φιλία μεταξύ εκείνου και του James καφετζή.

«Ξέρετε πως είναι η τηλεόραση, δεν είναι όλα όπως τα φαντάζεστε. Μπορεί να νόμιζα ότι ήταν αληθινή η φιλία. Πρώτα είναι η οικογένεια, οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Δεν κοιτάς να τους πληγώσεις. Ήμασταν σε ξεχωριστές παρέες το Σάββατο με τον James. Χορέψαμε αλλά δεν μιλήσαμε. Νόμιζα ότι έχω έναν φίλο, το πίστευα. Δεν είναι της παρούσης. Η Άννα Μαρία μας έστειλε μήνυμα να μη μιλήσουμε για την κακοποίησή της…» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια κατακεραύνωσε τον πρώην φίλο και συμπαίκτη του, διότι παρότι η Άννα Μαρία Βέλλη είχε ζητήσει από τους δύο φίλους της να μην κάνουν οποιαδήποτε δήλωση για το περιστατικό περί κακοποιητική της συμπεριφοράς που βίωσε, το οποίο γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ο James Καφετζής όμως έκανε δηλώσεις στην κάμερά της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»

«Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το πoστ της Άννας Μαρίας και μας έστειλε η κοπέλα κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δε θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα, σε ένα μήνυμα σε μια ομαδική… Την επόμενη μέρα της ανάρτησης ανέβασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε ότι “σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω θα βγω να μιλήσω”.

Αρχικά θέλω να πω κάτι, δε μπορεί να μπει κανείς στην ψυχολογία της. Ενώ μας ζήτησε να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δυο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του James. Σε εμάς, ο James είχε πει ότι μίλησε για κάτι γενικό, μας έστειλε μήνυμα ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι η Άννα Μαρία είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες. Εμάς μας το έκοψε εκεί. Και την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους.

https://vimeo.com/651543646

Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η ψυχολογία της Άννας Μαρίας και της κάθε Άννας Μαρίας. Σε ένα τόσο λεπτό θέμα δε μπορούμε να παίρνουμε, για τους λόγους που θέλουμε να πάρουμε, δημοσιότητα. Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Αν το πέρναγες εσύ αυτό, δε θα ήθελες κάποιος φίλος σου ειδικά αν το είχες ζητήσει. Ο James βγήκε και πέταξε υπονοούμενα για μια ιστορία που δε μπορεί να διηγηθεί γιατί δεν την έχει περάσει», είπε με έντονο ύφος και πρόσθεσε:

«Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που είπε η Άννα Μαρία και διαφορετικό αυτό που είπε ο Τζέιμς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιον καλό παιδί όταν στον φίλο του, την οικογένειά του κάνει αυτό. Όταν του ζητάς κάτι για τόσο σοβαρό. Θα μπορούσε να πει ότι είναι πολύ λεπτό το θέμα και γι’ αυτήν την ιστορία να ρωτήσουν την Άννα Μαρία»

https://vimeo.com/651553536

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This