Αντώνης Καφετζόπουλος: «Αν δεν είχατε κάνει το εμβόλιο θα σας πέταγα έξω αυτή τη στιγμή»

Must Read

Κατά του Άρη Σερβετάλη ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε καθώς αρνήθηκε να παίζει μόνο για εμβολιασμένος.

O Αντώνης Καφετζόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε μία δηκτική ανάρτηση όπου έγραφε χαρακτηριστικά ότι: «Η υποκριτική και η υποκρισία δεν αλληλοαποκλείονται»

O γνωστός ηθοποιός έχει εμβολιαστεί και μέσα από τις δημοσιεύσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, έχει αφήσει αιχμές σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Με αφορμή τα νέα μέτρα για την αναχαίτιση του κορωνοϊού, τα οποία έχουν επιβληθεί στο θέατρο, ο εν λόγω ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» πως δεν είναι αισιόδοξος.

Στην συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον ηθοποιό αν έχει εμβολιαστεί με εκείνον να απαντάει καταφατικά, ενώ δεν δίστασε με την μεριά του να της κάνει την ίδια ερώτηση.

«Αν δεν το είχατε κάνει θα σας πέταγα έξω αυτή τη στιγμή», της είπε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/651925588

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This