Πηνελόπη Πιτσούλη: «Είμαι κάθετη στο πρόστιμο! Τόσα τους λείπουνε για να συμπληρώσουν τον μπιζαχτά τους;»

«Παίζουν όλοι σκάκι στην πλάτη μας»

Must Read

Κύμα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα νέα μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση σχετικά με τους ενήλικες άνω των 60 ετών οι οποίοι Θα κληθούν να πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ στην περίπτωση που κάνουν το εμβόλιο.

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν Δεν είναι σύμφωνη με αυτήν την απόφαση είναι και η Πηνελόπη Πιτσούλη η οποία μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» εξέφρασα Την ενόχλησή της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Για το υποχρεωτικό δεν συμφωνώ και για το πρόστιμο, εκεί αν δεν συμφωνώ. Τόσα τους λείπουνε για να συμπληρώσουν τον μπιζαχτά τους; Τι θα πει πρόστιμο γιατί δεν κάνει εμβόλιο; Γι’ αυτό του βάζουν πρόστιμο; Ο Χριστός και η Παναγία! Αυτός πάνω από τα 60 δεν φοβάται; Τι φοβάται;

Παρενέργειες από το εμβόλιο ότι ήταν να πάθουμε το πάθαμε μωρέ αδελφέ μου. Είμαι κάθετη στο πρόστιμο. Τι θα πει πρόστιμο; Μην τον αφήνεις να κυκλοφορεί. Βάλτον στο σπίτι του, κάντε του…να σου δίνει 100 ευρώ. Εσύ πόσα του παραχωρείς, του δίνεις το μήνα; Γιατί δεν θέλει να εμβολιαστεί; Φοβάται μην πεθάνει ή μην κολλήσουν οι άλλοι; Ας τον περιορίσει σπίτι του αν φοβάται και νοιάζεται τόσο πολύ για μας. Που δεν νομίζω, τι να πω “έννοια” για μας. Αγάπη μου παίζονται τέτοια, παίζουν όλοι σκάκι στην πλάτη μας. Άλλη μια παρτίδα, τι να κάνουμε; Άμαχος πληθυσμός»

https://vimeo.com/651946050

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This