Διονύσης Παναγιωτάκης: H απάντηση του παραγωγού στη Βίκυ Κάβουρα για τον οικονομικό εκβιασμό που υπέστη

«Κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους “μωρό μου”»

Must Read

Επεισοδιακά αποχώρησε η Βίκυ Κάβουρα από την θεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Παντελής Καναράκης καθώς όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της υπέστη από την παραγωγή οικονομικό εκβιασμό, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές και για τον σκηνοθέτη, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε δεν την στήριξε.

Τη δική του απάντηση στην ηθοποιό θέλησε να δώσει ο παραγωγός της εν λόγω παράστασης, Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν απαντώ σε αοριστίες. Έχω μιλήσει με τον κύριο Καναράκη για να αναλάβουμε την παραγωγή του έργου του αλλά ακόμη επεξεργαζόμαστε την πρότασή του. Εγώ δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κάβουρα και κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους “μωρό μου” που ανέφερε»

https://vimeo.com/652403595

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This