Έλενα Ακρίτα για Βανδή – Μπισμπίκη: «Ταυτίζομαι μαζί τους! Κι εγώ με τον άνδρα μου ήμασταν παντρεμένοι με άλλους»

«Είδα έγκριτα μέσα και εφημερίδες, να γράφουν αν είχε απατήσει τον Ντέμη Νικολαΐδη, τι σας νοιάζει; Γιατί σας πέφτει λόγος;»

Must Read

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ για τη σχέση που έχουν συνάψει μεταξύ τους και όχι για την καλλιτεχνική τους υπόσταση.

Ενώ οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο αποφάσισαν να μην κρύψουν πλέον άλλο τον έρωτά τους, κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις.

Διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον ηθοποιό και την ερμηνεύτρια να είχαν σχέση εδώ και ένα χρόνο.

Τη σχέση του ζευγαριού σχολίασε η Έλενα Ακρίτα και μέσα από το podcast της σχολίασε: «Μπορείτε να αφήσετε ήσυχους τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, με το ειδύλλιο αυτό, είδα έγκριτα μέσα και εφημερίδες, να γράφουν αν είχε απατήσει τον Ντέμη Νικολαΐδη, τι σας νοιάζει; Γιατί σας πέφτει λόγος; Αφήστε να χαρούν τον έρωτά τους, αφήστε τους να πάνε ταξίδια, να περπατήσουν χέρι- χέρι, είναι μεγάλη ευλογία ο έρωτας, είναι σπάνιο πράγμα, δώστε τους την ευχή σας, μην ασχολείστε, να είναι καλά.

Δέσποινα και Βασίλη σας αγαπάω, σας πάω και εύχομαι να έχετε μια καλή ζωή. Στο Βασίλη έχω και μια αδυναμία γιατί όταν κάναμε τα Μυστικά της Εδέμ έκανε μια μεγάλη επιτυχία».

Την δήλωσή της αυτή κλήθηκε να σχολιάσει η δημοσιογράφος στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μεταξύ άλλων σύγκρινε τον δικό της γάμο με την σχέση των καλλιτεχνών.

«Με ενόχλησε όταν βλέπω έγκριτα μέσα, να μπαίνουν σε λεπτομέρειες που βρίσκω απαράδεκτες. Τον Βασίλη τον αγαπάω γιατί έχουμε δουλέψει μαζί στα Μυστικά της Εδέμ, είναι φίλος μου, τον αγαπάω και τον νοιάζομαι.

Τη Δέσποινα δεν την ξέρω αλλά την εκτιμώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δύο μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν για το τι κάνουν. Κι εγώ έτσι τον γνώρισα τον άντρα μου, ήμασταν παντρεμένοι με άλλους, τον ερωτεύτηκα τρελά, με ερωτεύτηκε και ταυτίζομαι και τριάντα χρόνια είμαστε μαζί. Αφήστε τους ήσυχους, υπάρχει ένα όριο ευπρέπειας και πολιτισμού, που δεν πρέπει να το ξεπερνάμε παραβιάζοντας κλειδαρότρυπες», δήλωσε.

https://vimeo.com/652448924

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This