Αντώνης Γούναρης για Αντώνη Ρέμο: «Θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα, θέλει να έχει τον μαέστρο του στο ένα πόδι»

«Η Μαρινέλα είχε μία τρέλα! Έλεγε "ξύρισμα και γυαλισμένα παπούτσια"»

Must Read

Ο Αντώνης Γούναρης θεωρείται ένας από τους καλύτερους μουσικοσυνθέτες και ενορχηστρωτές της Ελλάδας, ωστόσο ο επιτυχημένος συνθέτης έγινε ευρέως γνωστός μετά την συμμετοχή του στο Fame Story, ως καθηγητής στο reality του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχει συνεργαστεί με πολλά σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως ήταν η συνεργασία του με μερικούς από αυτούς.

«Η Μαρινέλα είχε μία τρέλα, δουλεύαμε εξαήμερα, εφταήμερα. Τη μία μέρα ξυριζόμασταν και την άλλη άρχιζαν να βγαίνουν τα γένια. Ερχόταν η Μαρινέλα με το βαμβάκι και έκανε έτσι: «Μα κολλάει το βαμβάκι». Μετά έκανε έτσι και κοιτούσε τα παπούτσια. Έλεγε “ξύρισμα και γυαλισμένα παπούτσια”».

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που έχουμε. Έχω συνεργαστεί αρκετές φορές μαζί του. Είναι λίγο παράξενος στη συνεργασία, θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα, θέλει να έχει τον μαέστρο του στο ένα πόδι. Αλλά εντάξει, δικαιολογείται γιατί θέλει να είναι όλα τέλεια.

Το τραγούδι “Δεν έχω πολλά” της Γλυκερίας έγινε επιτυχία 9 χρόνια μετά. Ήταν ένα τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο φαινόταν ότι ήταν πάρα πολύ ωραίο αλλά το 2011 ίσως να ήταν λίγο προχωρημένο για εκείνη την εποχή.

Ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδάει όπως μιλάει. Δεν του αρέσουν οι τραγουδιστές που έχουν άλλη φωνή όταν τραγουδάνε και άλλη φωνή όταν μιλάνε».

https://vimeo.com/652489934

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This