Θεοφανία Παπαθωμά: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

«Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ»

Must Read

Όπως έγινε γνωστό η Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε από την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε, καθώς, όπως αποκάλυψαν οι συνάδελφοί της, ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι η γνωστή ηθοποιός νοσεί από κορωνοϊό, ωστόσο η ίδια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» απάντησε για το τι ακριβώς συνέβη.

«Είχα λίγο πυρετό αλλά δεν του έδωσα σημασία. Ήρθα στο γύρισμα δύο ημέρες που είχε κρύο, μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Όχι δεν είχα κορωνοϊό. Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ. Ήταν όλα αρνητικά.

Δεν ανησύχησα για κάτι, πήρα την αγωγή μου. Δεν φοβάμαι για τέτοια πράγματα, οι γιατροί μου ανησύχησαν. Και να είχα κολλήσει Covid, θα το ξεπερνούσα. Όλα έπαιζαν σαν σενάρια αλλά αυτό αποκλείστηκε από την αρχή. Δεν είχα υπερκόπωση απλά δεν πρόσεξα», είπε και πρόσθεσε:

«Το θέατρο δεν μπορεί να μείνει κλειστό και εγώ χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης. Οπότε εγώ η ίδια ζήτησα να με αντικαταστήσουν. Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, δεν θα επιστρέψω. Εγώ το ζήτησα»

https://vimeo.com/652843423

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This