Δήμητρα Αλεξανδράκη-Σοκάρει το μοντέλο: «Έχω βίντεο με τον αδερφό μου που τον κλωτσάνε, τον κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες»

«Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο»

Must Read

Στην εκδήλωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με τίτλο «Κοινωνία χωρίς ρατσισμό. Κοινωνία με μέλλον», η οποία αφορούσε την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού -ταυτότητας και έκφρασης φύλου, βρέθηκε χθες από τη θέση του ομιλητή ο Γιώργος Καπουτζίδης και μεταξύ όσων ανέφερε, έθεσε ένα ερώτημα προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ο οποίος έχει μιλήσει κατά καιρούς ανοιχτά για τις σεξουαλικές του επιλογές αποκάλυψε πως λόγω αυτού, υπέστη bullying σε αρκετά μικρή ηλικία.

«Από την ηλικία των 8-9 κατάλαβα ότι κάτι δεν είναι τόσο ευχάριστο για κάποιους. Δεν μου εξήγησαν ποτέ γιατί πειράζει να παίζω πχ με τις κούκλες της αδερφής μου. Ξεκίνησα να βλέπω ότι οι άνθρωποι παρατηρούσαν σε εμένα κάτι που τους έκανε να με χλευάζουν, δεν μου εξήγησαν ποτέ τι ήταν αυτό, δεν μου εξήγησαν ποτέ τι ενοχλούσε και τελικά κατέληξα από μόνος μου ότι τους ενοχλούσε που ήμουν αυτός που είμαι. Μπαίνεις σε μια διαδικασία24ωρης καταπίεσης, όπου προσπαθείς να κρύβεις τον εαυτό σου, να είσαι κάτι άλλο», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δε θέλω να μου απαντήσετε γιατί είναι κακό η φωνή μου να είναι πιο λεπτή ή γιατί είναι κακό να παίζω με κούκλες ή γιατί είναι κακό να είμαι ο εαυτός μου. Μη μου το απαντήσετε, σας συγχωρώ, δεν πειράζει. Καλά τα πήγα και έτσι. Θέλω όμως πραγματικά να κάνω μια ερώτηση στον πρωθυπουργό αυτής της χώρας και δεν έχει να κάνει με παρατάξεις. Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ΄αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα».

Με αφορμή την ερώτηση αυτή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Love it» στην απάνθρωπη συμπεριφορά που βιώνει ο ετεροθαλής αδερφός της στο σχολείο.

«Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία, έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram, που κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, βρήκα τους γονείς του παιδιού, δεν γνώριζαν τίποτα και τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, οι οποίοι καλύπτουνε ο ένας τον άλλο γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια για να μην μπαίνει στο πούλμαν».

«Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε, γιατί αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά», τόνισε το γνωστό μοντέλο.

https://vimeo.com/654472048

Λίγη ώρα μετά την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, η επιχειρηματίας αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ότι ένας πατέρας ενός συμμαθητή του αδερφού της επισκέφτηκε τη μητέρα της στο χώρο εργασίας της για να της ζητήσεις το λόγο που αναφέρθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως δυσαρέστησε και τη δασκάλα του αδερφού της η οποία την απείλησε πώς θα απευθυνθεί σε δικηγόρο.

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο.

Τόσο καιρό για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά κάποια τέτοια κίνηση δεν την κάνατε. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή λέτε και μιλάτε για δικηγόρους, εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε» λέει φανερά εκνευρισμένη και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Αν είναι δυνατόν, έφυγε αυτός ο άνθρωπος να πάει στη δουλειά της μητέρας μου να ζητήσει τον λόγο που δεν ανέφερα ούτε την περιοχή. Σας πειράζει που ακούγεται αλλά δε σας πειράζει αυτό που κάνουν τα παιδιά σας και αντί να τα μαζέψετε τα σιγοντάρετε».

https://vimeo.com/654546394

https://vimeo.com/654546626

https://vimeo.com/654547100

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This