Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για τον σάλο που δημιούργησε η αποχώρηση του από την παράσταση

Αποχώρησε για να πάει στο Survivor!

Must Read

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της μουσικής παράστασης «Σκρουτζ» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, καθώς ο νεαρός ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση για να συμμετάσχει στο Survivor.

Δείτε επίσης: O Γιάννης Χατζηγεωργίου για την πρόταση που είχε δεχθεί για το Survivor: «Δεν τα κάνω αυτά τα καραγκιοζιλίκια»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μιλώντας χθες στην εκπομπή «Πρωινό» εξέφρασε την ενόχλησή του γι’ αυτό το γεγονός, ενώ αποκάλυψε πως αποχώρησε και η Μυριέλλα Κουρεντή από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε για τον ίδιο λόγο.

«Λόγω της αποχώρησης του Γιάννη η πρεμιέρα μετατέθηκε από τις 12 στις 17. Διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Πρώτα είχαμε του Άρη Σερβετάλη, τώρα του Γιάννη Χατζηγεωργίου, έχουμε την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάνε στα reality.

Διαφωνώ με τον Γιάννη που τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένα εξαίρετο παιδί, όμως αυτή τη στιγμή κάνει κάτι που και για το ΣΕΗ δεν είναι σωστό και για μένα προσωπικά. Θεωρώ απαράδεκτο να φεύγουν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις τους, ενώ παίζουν. Το θέατρο πρέπει να είναι το πρώτο των ηθοποιών, δεν μπορεί να είναι τα reality», πρόσθεσε.

Επεσήμανε δε, πως αν υπήρχαν ισχυρές συλλογικές συμβάσεις, «δεν θα έφευγαν τόσο εύκολα οι ηθοποιοί από τα συμβόλαιά τους, διότι θα είχαν ποινικές ρήτρες. Αυτή τη στιγμή ζούμε σε μια χαώδη κατάσταση, όπου ο καθένας φεύγει ό,τι ώρα θέλει από τις παραστάσεις του».

https://vimeo.com/654575813

Η είδησή αυτή προκάλεσε σάλο στον χώρο του θεάτρου. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τη θέση λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Δυστυχώς απ΄ ότι φαίνεται δε μπορώ να είμαι χρονικά στην παράσταση «Σκρούτζ» κάτι που με πονάει πάρα πολύ. Εννοείται ότι υπήρξε αναστάτωση όταν το ανακοίνωσα, είναι δυνατόν να μην υπάρξει; Ενημέρωσα όμως εγκαίρως ώστε να μπορεί να υπάρξει αντικατάσταση. Πάντα το κάνω αυτό σαν επαγγελματίας. Είναι η πρώτη βέβαια φορά που μου συμβαίνει αυτό, να ακυρώσω και να φύγω σχεδόν την τελευταία στιγμή. Υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Είπαμε ότι αυτές οι 20 μέρες που μεσολαβούν μέχρι την παράσταση είναι ένας αρκετός χρόνος ώστε να υπάρξει αντικατάσταση.

Κανονικά θα έπρεπε οι πρόβες των ηθοποιών να πληρώνονται έστω και λίγο… Δε ξέρω αν θα κάνω Χριστούγεννα στον Άγιο Δομίνικο. Θα δούμε… Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος. Δε ξέρω αν θα ερωτευτώ μέσα στο παιχνίδι, αν πάω βέβαια. Αν φύγω θα δω τι θα πάρω μαζί μου. Πάντα στη ζωή μου ήμουν ένας άνθρωπος αυθόρμητος που αγαπάει και σέβεται πολύ. Από εκεί και πέρα δε με φοβίζει τι θα βγει προς τα έξω»

https://vimeo.com/654586629

 

«Αυτό το φαινόμενο δείχνει την κρίση της ελληνικής κοινωνίας. Οι ηθοποιοί είμαστε ανηπεράσπιστοι χωρίς συνολικές συμβάσεις, εξαθλιωμένοι από τις αμοιβές και αναγκάζονται κάποιοι  ηθοποιοί να παρατάνε στη μέση παραστάσεις ή πρόβες για να πάνε στο εύκολο κέρδος. Λυπάμαι πολύ για τη νέα γενιά που έχει φτάσει στο σημείο να συμμετέχει σε reality για να βγάλει μερικά λεφτά ή να αποκτήσει δημοσιότητα… Δεν έχουμε μόνο δικαιώματα, έχουμε και υποχρεώσεις. Όταν έχεις πει ναι σε μια παράσταση, για κανέναν λόγο δε μπορείς να την εγκαταλείπεις. Εγώ σε μια τέτοια συνθήκη δε μπορώ να δώσω συγχωροχάρτι…», σχολίασε με την σειρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Αναστάσης Δεληγιάννης, με την σειρά του, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Γιάννη Χατζηγεωργίου, αποκαλύπτοντας πως: «Με είχε ενημερώσει ότι θα έφευγε στις αρχές του Γενάρη όταν όμως από την παραγωγή του Survivor του ζητήθηκε να φύγει με την πρώτη φουρνιά διαγωνιζόμενων εκεί δυσκολευτήκαμε λίγο αλλά με ενημέρωσε» 

https://vimeo.com/654589199

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This