Έξαλλος ο Σταμάτης Γαρδέλης στη Φάρμα: «Λένε πώς είμαι μέσα στη μπίχλα»

Πυρ και μανία ο γνωστός ηθοποιός με τους συμπαίκτες του

Must Read

Το γεγονός ότι πριν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι, κάποιοι συμπαίκτες του προσπαθούν να τον βγάλουν εκτός, εξόργισε τον Σταμάτη Γαρδέλη στη «Φάρμα».

Ο γνωστός ηθοποιός που είναι δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση, στράφηκε κατά των συμπαικτών του οι οποίοι τον ψήφισαν για να είναι «μονομάχος».

«Αν δεις τα βίντεο όλα, και τις δικαιολογίες που λένε τα παιδιά… Είστε εκτός θέματος παιδιά, δεν είναι αυτή η Φάρμα, δεν είναι έτσι το παιχνίδι. Δεν είμαστε εμείς για το παιχνίδι» είπε και απάντησε στην ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη, αναφέροντας ότι περίμενε να τον ψηφίσουν προς αποχώρηση οι συμπαίκτες του: «Διαισθανόμουν και τα “καρφιά” που έρχονταν και ήξερα πως θα είμαι μονομάχος» είπε και στη συνέχει ξέσπασε: «Με είπαν μεγάλο, τεμπέλη, ότι κοιμάμαι μέσα στα γουρούνια και είμαι μέσα στην μπίχλα, ότι δεν δουλεύω, έχω σπάσει εκατό πέτρες» είπε και στη συνέχεια απευθυνόμενος στην συμπαίκτρια του την οποία θα ανταγωνιστεί, δήλωσε: «Εγώ δεν θα σε αφήσω να νικήσεις, στο λέω»

https://vimeo.com/654627474

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This