Η Έρρικα Μπίγιου δίπλα στον «Βόσκαρη», στο θέατρο Cartel, στη θέση της λαβωμένης Μαίρης Μηνά

Στη φάκα του Μπισμπίκη!

Must Read

Η Μαίρη Μηνά έφυγε, η Ερρικα Μπίγιου έρχεται. Το θεατρικό έργο του Τζον Στάινμπεκ «Ανθρωποι και ποντίκια», που παρουσιάζεται στο Cartel Τεχνοχώρος, καταγράφοντας απανωτά sold out, έχασε ξαφνικά από το δυναμικό του την πρωταγωνίστρια της περσινής τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Αγγελική», η οποία κρατούσε τον βασικό γυναικείο ρόλο στην παράσταση, στο πλάι του πρωταγωνιστή (και σκηνοθέτη) της Βασίλη Μπισμπίκη.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω σχετικής ανακοίνωσης του τελευταίου στα social media, στην οποία αναφέρεται και το όνομα της αντικαταστάτριας της Μαίρης Μηνά, η οποία είναι η Ερρικα Μπίγιου.

Τις απορίες που δημιουργήθηκαν, εύλογα, από την κίνηση αυτή του Βασίλη Μπισμπίκη έλυσε η Μαίρη Μηνά με ανάρτησή της στο Ιnstagram. «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ο λόγος αποχώρησής μου από την παράσταση “Ανθρωποι και ποντίκια” οφείλεται σε βαρύ τραυματισμό που υπέστην, ο οποίος δυστυχώς καθιστά αδύνατη τη συνέχισή μου στην παράσταση. Γεια σας ποντικάκια μου αγαπημένα, σας αγαπώ, ευχαριστώ για όλα και σας χαιρετώ για τώρα» έγραψε η ηθοποιός.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως λόγω του τραυματισμού της Μαίρης, και μέχρι να μάθει η Έρρικα τον ρόλο της, αναβλήθηκαν οι τρεις παραστάσεις του έργου την προηγούμενη εβδομάδα στο Cartel Τεχνοχώρος, με αποτέλεσμα να βρει την ευκαιρία ο Βασίλης Μπισμπίκης να ταξιδέψει στην Κύπρο, όπου απόλαυσε τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται κάθε Κυριακή βράδυ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This