Μίνα Αρναούτη: «Μετά το ατύχημα με τον Παντελή Παντελίδη έχω κάνει 18 επεμβάσεις! Παθαίνω ακόμη κρίσεις πανικού»

«Στα social media μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος»

Must Read

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μίνα Αρναούτη 5,5 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, αφού η τότε συνεπιβάτιδα του αλήστου μνήμης ερμηνευτή ταλαιπωρείται ακόμη τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

Η Μίνα Αρναούτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως έχει κάνει συνολικά 18 χειρουργεία και ακόμη παθαίνει κρίσεις πανικού, ενώ εξακολουθεί να δέχεται bullying από τους χρήστες του διαδικτύου.

«Είναι μεγάλη ταλαιπωρία όλο αυτό. Έχω κάνει 18 επεμβάσεις και έχω τεράστια διαστήματα αποθεραπειών. Κρίσεις πανικού παθαίνω ακόμα, συνέχεια και παντού. Σε ένα χειρουργείο με είχε πιάσει υστερία.

Εννοείται ότι δέχομαι ακόμα bullying μέσω social. Ό,τι και να πω πρώτα περνάει από φίλτρο ότι ήμουν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη και μετά μετράει η γνώμη μου. Έχει περάσει στον κόσμο ότι αυτή έκανε κακό στον Παντελίδη, άρα δεν έχει άποψη, δεν έχει γνώμη. Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νιώθω ότι δεν προχωράει η ζωή μου. Από το Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο είχα φρικτούς πόνους στο πόδι. Ο κόσμος βλέπει ότι βγάζεις φωτογραφία με μαγιό και δεν μπορεί να αναλογιστεί ότι εσύ πονάς, ότι πήγες με δυσκολία εκεί να κάτσεις».

Αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει με τους γονείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή, δήλωσε πως: «Το δικαστήριο είναι να γίνει στις 20 Ιανουαρίου και είναι και οριστικό, δεν παίρνει άλλη αναβολή. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινα το θέμα της αποζημίωσης. Τώρα πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω πια.

Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι αυτό για να προχωρήσει κάποιος μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Περιμένω να λυθεί το οικονομικό θέμα, γιατί όλο αυτόν τον καιρό έχω ξοδέψει πολλά χρήματα, έχω χάσει τη δουλειά μου και το μέλλον είναι αβέβαιο».

https://vimeo.com/654942058

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This