Προκλητικός μέχρι αηδίας ο Sin Boy καίει τα… ρημάδια τα λεφτά του (video)

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του Sin Boy, που έγινε γνωστός με ένα τραγούδι κι από τότε ξέφυγε εντελώς… Η επιτυχία του «Mama» τρέλανε τον Αλβανό ράπερ, που κάνει ότι μπορεί για να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα. Έτσι, μετά την ασεβή ανάρτησή του, με την οποία χαρακτήρισε τον Παντελίδη ως «ο αλκολικός που πέθανε…».

Mάλιστα, υποστήριξε  πως η μουσική βιομηχανία ελέγχεται από τους Illuminati και και δεν θέλει να έχει την τύχη του Τζάστιν Μπίμπερ που «αναγκάστηκε να αποσυρθεί», ούτε του Μάικλ Τζάκσον που πέθανε. Για τους Illuminati υποστήριξε πως είναι υπεύθυνοι για φωτιές και φυσικές καταστροφές, ενώ καταφέρεται και εναντίον ηγετών ανάμεσα στους οποίους είναι ο Τραμπ και ο Πούτιν.

Και οι προκλήσεις του δεν σταματούν. Ο Sin Boy στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να καίει τα λεφτά του. Πράξη φυσικά παράνομη από το νόμο, τον οποίο ο ράπερ από την Αλβανία φαίνεται πως δεν υπολογίζει.

«Molis sas g… kai h alitheia lampsi etimastite g to kltro album pagkosmios epomeno», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This