Νεκρή από κορωνοϊό η μητέρα της Μέγκι Ντρίο

Συντετριμμένη η πρώην παίκτρια του GNTM

Must Read

Δύσκολες ώρες περνάει το μοντέλο, Μέγκι Ντρίο, καθώς η μητέρα της άφησε την τελευταία της πνοή, στα 64 της χρόνια, νικημένη από κορωνοϊό.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας GNTM, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι η μητέρα της πάλεψε για μέρες διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όμως τελικά δεν άντεξε και κατέληξε.

Όπως ανέφερε η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή, η μητέρα της αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι γιατροί της, την είχαν συμβουλεύσει να μην εμβολιαστεί:

«Είμαι σε σοκ. Είναι η μητέρα μου, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Πέθανε από κορωνοϊό. Πάσχει από μια ασθένεια και δεν της επέτρεπαν οι γιατροί να εμβολιαστεί, ήταν επίφοβο. Ήταν 8 μέρες διασωληνωμένη. Είχαμε την ελπίδα. Τώρα πάω στην Θεσσαλονίκη. Όσοι μπορούν να εμβολιαστούν…» δήλωσε συντετριμμένη η πρώην παίκτρια του GNTM και πρόσθεσε ότι η ίδια προέτρεπε την μητέρα της να εμβολιαστεί.

https://vimeo.com/655306031

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This