Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε την πυγμή σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε ποιοι θέλουν πραγματικά το καλό σας και χτυπήστε κατά πρόσωπο αυτούς που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Ατομα κύρους δείχνουν έτοιμα να σας στηρίξουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ικανοποιήστε τις επαγγελματικές σας ανάγκες μόνο εάν υπάρξει αντάλλαγμα. Μη χαρίζεστε ή αφήνετε ασάφειες να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και προστριβές. Αρχίστε να κάνετε όνειρα και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να τους δώσετε αληθινή μορφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κολακείες που σας λένε μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα, αλλά καλό θα ήταν να σας βάλουν σε πειρασμό και να σκεφτείτε το γιατί σας τις λένε. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσουν να σας εμπιστευθούν οι συνεργάτες σας, θα πρέπει να τους δείξετε την αξία σας. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τους πείσουν, εάν δε συνοδεύονται από έργα. Οι εντάσεις και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα μειωθούν στο ελάχιστο.

ΛΕΩΝ: Με γνώμονα τη λογική προχωρήστε σε πράξεις, γιατί οι λάθος και οι βιαστικές κινήσεις για να τους πείσετε γρηγορότερα δεν θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Πλησιάστε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και λύστε τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατέψτε τα δικαιώματά σας για να μην αφήσετε στους άλλους περιθώρια να τα καταπατήσουν. Φανείτε προνοητικοί στην επιλογή που θα κάνετε για να διαλέξετε συνεργάτες. Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά πρέπει να είστε και κάπως επιφυλακτικοί.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τάξη στη ζωή σας και στον συναισθηματικό σας τομέα. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορούν να σας αποδώσουν τα μέγιστα. Μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αγχώνεστε για πράγματα που δεν εξαρτώνται από εσάς τους ίδιους. Δείτε λίγο τις προσωπικές σας ανάγκες και δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο εύθικτοι και να στενοχωριέστε στις κριτικές που σας γίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μαζέψτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι δισταγμοί και οι φοβίες που έχετε μόνο καθυστέρηση φέρνουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ψυχραιμία θα βρείτε σωστές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Η νευρικότητα και ο εγωισμός θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και θα σας απομακρύνουν από τις ανάγκες και τα «θέλω» σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φιλικό σας πρόσωπο θα εκδηλώσει για εσάς συναισθήματα που μέχρι τώρα δεν είχατε αντιληφθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας. Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός.

ΙΧΘΥΣ: Αρκετές ευκαιρίες θα υπάρχουν στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες θα ευνοούν τα σχέδιά σας. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κλείσετε συμφωνίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This