Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν μπλέκω σε παρασκήνιο και ίντριγκες, αν με απογοητεύσει ένας άνθρωπος πληγώνομαι βαθιά»

Must Read

Στην απόρριψη και στην προδοσία έκανε αναφορά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί στην εκπομή της Σίσσυς Χρηστίδου, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους, όταν η ηθοποιός ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

«Είμαι ανοιχτή σε πράγματα. Έχω κάνει χίλια δυο διαφορετικά πράγματα. Δεν το φοβάμαι αυτό. Αν είναι κάτι που θεωρώ ότι μπορώ να το στηρίξω, πάω, δεν το φοβάμαι. Το έχω και από τον πρωταθλητισμό αυτό. Είναι τρόπος σκέψης και τον έχεις σε οτιδήποτε και να κάνεις. Κι εγώ το έχω πολύ αυτό. Ακόμα και στην αποτυχία, που δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, πιστεύω στο μάθημα. Ακόμα και σε αυτό έχω μάθει να μην το βάζω κάτω. Θα στεναχωρηθώ, θα πληγωθώ, έχω πει “δεν μπορώ άλλο” σε στιγμές, αλλά κρατάει πολύ λίγο. Πιο πολύ θα στεναχωρηθώ με σε ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους, παρά με το αν δεν πάει καλά η δουλειά. Δεν μου αρέσει το παρασκήνιο και οι ίντριγκες, δεν εμπλέκομαι σε αυτά» είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στην συνέχεια εξήγησε πως πλέον δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους ανθρώπους και σε περίπτωση που απογοητευτεί, πληγώνεται βαθιά.

«Η προδοσία με αγχώνει. Επειδή δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ σε όλα τα επίπεδα, όποτε συμβαίνει αυτό, αν απογοητευτώ, με πληγώνει βαθιά. Γενικά συγχωρώ αλλά μπορεί να μην τον κρατήσω στη ζωή μου. Η συγχώρεση κάνει καλό σε εμάς. Έχω δώσει ευκαιρίες και σε φιλικό και σε προσωπικό επίπεδο. Επειδή έχω κάνει κι εγώ πολλά λάθη, θα ήταν εγωιστικό να μη συγχωρώ» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This