Από τον… ουρανό στην πίστα η Josephine

Η sexy Josephine εμφανίζεται από τον ουρανό στο νέο πρόγραμμα του Εναστρον

Must Read

«Ιπτάμενη» και super sexy η Josephine στην πρεμιέρα του Έναστρον. Η εκρηκτική τραγουδίστρια εμφανίστηκε… πετώντας στο πρώτο μέρος του προγράμματός της, θυμίζοντας κάτι από τη Δέσποινα Βανδή του (πολύ μακρινού) παρελθόντος, η οποία είχε πραγματοποιήσει ένα παρόμοιο act στο Rex, τη «χρυσή» εποχή των shows της, στα late 90s.

Το νέο σχήμα στο trendy στέκι της οδού Πειραιώς, του οποίου ηγείται ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ o Snik συμμετέχει σ’ αυτό ως guest star, άρχισε τα live του το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από μία αναβολή της αρχικά προγραμματισμένης έναρξής του λόγω κορωνοϊού.

Η Josephine, λοιπόν, έκανε τη μεγάλη έκπληξη με την «πτήση» της πάνω από τους θεατές, για να προσγειωθεί τελικά στο stage και να αρχίσει το τραγούδι. Για την πρώτη εμφάνισή της η αοιδός με τα πολλά σουξέ επέλεξε ένα μαύρο σύνολο Vrettos Vrettakos με λεπτομέρειες από πετράδια στο body. Τον ίδιο διεθνούς φήμης Έλληνα designer εμπιστεύτηκε και για την εμφάνισή της στο δεύτερο πρόγραμμα, στο οποίο ήταν επίσης ιδιαίτερα εντυπωσιακή και sexy.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This