Βαγγέλης Περρής «σφάζει» τη Μάρα Μεϊμαρίδη: «Είναι μια μόνιμη πλέον πηγή λάθος πραγμάτων»

«Εκπέμπει πράγματα τα οποία είναι ρατσιστικά, αντιεπιστημονικά, μας γυρίζουν αιώνες πίσω»

Must Read

Αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε πριν λίγο καιρό η Μάρα Μεϊμαρίδη με την ερώτηση που έκανες την Λάουρα Νάργες σχετικά με την καταγωγή του συντρόφου της καθώς τη ρώτησε χαρακτηριστικά: «Tι ράτσα είναι ο Χρήστος Σαντικάι;».

Δείτε επίσης: Μάρα Μεϊμαρίδη για το σχόλιο της για τον Σαντικάϊ: «Να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιος παρανόησε»

Δείτε επίσης: Χρήστος Σαντικάι: Η αντίδραση του τραγουδιστή στο σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη περί «ράτσας»

Δείτε επίσης: Λάουρα Νάργες: H απάντησή της στη Μάρα Μεϊμαρίδη για το σχόλιο της περί «ράτσας» του Χρήστου Σαντικάι

Δείτε επίσης: Μάριος Ιορδάνου κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη: «Πας καλά; Είναι δυνατόν εν έτη 2021 να λες “τι ράτσα είναι”;»

Με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς Η Μάρα Μεϊμαρίδη στα τηλεοπτικά μέσα αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί από χρήστες των social media, η γνωστή συγγραφέας εξήγησε στην Σίσσυ Χρηστίδου και στους συνεργάτες της ότι αυτή είναι η παιδεία της.

«Το να βγαίνει ο κάθε ένας στα social media, ο οποίος είναι καταθλιπτικός, κάθεται μες στο σπίτι του και δεν ξέρεις τι ψυχοφάρμακα έχει φάει και να επηρεάζει τους υπολοίπους ανώνυμα. Αυτό δεν είναι ελευθερία για εμένα…

“Κυρία Μάρα μην την λέτε χοντρή”. “Πώς να την πω παιδί μου, αφού είναι”. “Απαγορεύεται δεν είναι social correct”. Έχω μεγαλώσει βλέποντας πάνω από τα σινεμά χοντρός και λιγνός. Είμαι εντελώς απενεχοποιημένη. Δεν έβλεπα υπέρβαρος και λιποβαρής, αυτοί είναι ανθρωπολογικοί όροι. Έτσι έχω μάθει, αυτήν την παιδεία έχω κι έτσι θα εξακολουθώ να μιλώ. Ναι χρησιμοποιώ ανθρωπολογικούς όρους»

«Πρώτη πρώτη λέω τον εαυτό μου πίθηκο, αφού είμαστε σας αρέσει ή όχι. “Μην λέτε ξεφτιλίζεσαι, πείτε τσαλακώνομαι”. “Μα δεν είμαι χαρτί παιδί μου. Το χαρτί τσαλακώνεται, εγώ ξεφτιλίζομαι….”

Υπήρξε μια άδικη επίθεση, γιατί εγώ χρησιμοποιώ τέτοιους όρους, από ανθρώπους που ήταν στα πάνελ εκπομπών και τα λοιπά. Αν εγώ θυμώσω και σου πω ότι δεν θέλω να μιλάς έτσι για εμένα, πάει να πει ότι σου στερώ την ελευθερία του λόγου και πάει να πει ότι εγώ δεν την πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

https://vimeo.com/656088517

Οι δηλώσεις τις αυτές σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Βαγγέλη Περρή να ξεσπά κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε λίγο ξεφύγει. Θεωρεί αρκετός κόσμος πως επειδή έχουμε μυαλό με μνήμη χρυσόψαρου και μετά από ένα λεπτό τα έχουμε διαγράψει όλα. Όχι, θυμόμαστε πολύ καλά ότι όλα αυτά που πρεσβεύει στη μία εκπομπή η Μάρα Μεϊμάρίδη, έχει κάνει ακριβώς τα αντίθετα σε μία άλλη εκπομπή.

Επομένως δεν γίνεται να μείνουμε απαθείς γιατί προσβάλλεται η νοημοσύνη μας. Η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι μια μόνιμη πλέον πηγή λάθος πραγμάτων. Εκπέμπει πράγματα τα οποία είναι ρατσιστικά, αντιεπιστημονικά, μας γυρίζουν αιώνες πίσω». 

https://vimeo.com/656090894

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This