Μάριος Ιορδάνου κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη: «Πας καλά; Είναι δυνατόν εν έτη 2021 να λες “τι ράτσα είναι”;»

«Ρε παιδιά, καμία καλλιέργεια; Ντουβάρια;»

Must Read

Σάλο είχε προκαλέσει πριν λίγες ημέρες η Μάρα Μεϊμαρίδη με το σχολείο που είχε κάνει σχετικά με την καταγωγή του Χρήστού Σαντικάι. Συγκεκριμένα είχε ρωτήσει την Λάουρα Νάργες «τι ράτσα» είναι ο σύντροφός της.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις, γι’ αυτόν τον λόγο η Μάρα Μεϊμαρίδη ζήτησε δημόσια συγγνώμη από το Χρήστο Σαντικάι, ωστόσο, συνέχισε να υποστηρίζει, με διάφορες θεωρίες, πως αυτό που είπε δεν ήταν κακό.

Δείτε επίσης: Λάουρα Νάργες: H απάντησή της στη Μάρα Μεϊμαρίδη για το σχόλιο της περί «ράτσας» του Χρήστου Σαντικάι

Παρόλα αυτά ο γνωστός τραγουδιστής, φάνηκε να μην πτοήθηκε από τα λεγόμενα της αναφέροντας πως τέτοιου είδους σχόλια τα έχει συνηθίσει και πως δεν τον αγγίζουν.

Το θέμα του ρατσισμού έθιξε σήμερα ο Μάριος Ιορδάνου που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έφερε σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα την φράση που χρησιμοποίησε η Μάρα Μεϊμαρίδη, χαρακτηρίζοντας την, επιεικώς, απαράδεκτη.

«Δεν μπορώ να ακούω κάποιους που είναι τόσο ρατσιστές, που δίνουν τόσο μεγάλο βάρος σε ποια χώρα γεννήθηκες και ποια καταγωγή έχεις. Ρε παιδιά, μην περιορίζεται την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Μια απλή, χαζή και ξεφτιλισμένη γεωγραφία είναι.

«Δεν έχει καμία σημασία η γεωγραφία. Ρε, οι άνθρωποι έχουν σημασία. Τυχαίο γεγονός, άμα γεννήθηκες εδώ, αν γεννήθηκες στην Αμερική ή αν γεννήθηκες δίπλα στην Τουρκία. Μη δίνουμε βάση σε τυχαία γεγονότα. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Βγαίνει μια τύπισσα που δεν θυμάμαι το όνομά της και λέει “τι ράτσα είναι”. Πας καλά; Πας καλά; Είναι δυνατόν εν έτη 2021 να λες “τι ράτσα είναι”; Που ούτε για τα σκυλιά πρέπει να το λέμε γιατί έχουν την ίδια αξία με εμάς.

Και το λες για τον άνθρωπο; Ρε παιδιά, καμία καλλιέργεια; Δεν σκάβουμε καθόλου την ψυχή μας; Τίποτα; Ντουβάρια; Δεν το δέχομαι εγώ αυτό. Μην περιορίζετε την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Ο άνθρωπος πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι ανθρώπινος».

https://vimeo.com/653688481

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This